Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A CS:GO-nál milyen fogadási...

A CS:GO-nál milyen fogadási honlapok vannak? Konkrétan a CS:go lounge valós?

Figyelt kérdés
Nemrég hallottam hogy lehet a játékban fogadni. Rá is kerestem, elolvastam hogy hogyan kell, de nem győzött meg. Nem adathalász honlap, nem átverés? Tényleg lehet fogadni és tényleg működik?
2016. dec. 23. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem a játékban lehet fogadni, hanem vannak szerencsejáték és fogadási oldalak aminek egyenlegét a raktáradban lévő tárgyak értékével vagy befizetéssel lehet növelni, majd a feltett pénzből a játékban használható tárgyakat nyerni. Tehát ez szerencsejáték amin jellemzően rengeteg pénzt lehet bukni.

Továbbá a szerencsejáték-oldal üzemeltetése amiben a Steam profiloddal lehet belépni az a Valve szabályai szerint tilos, így bármilyen egyenleged van bent az elvileg bármikor elérhetetlenné válhat. A nyáron már elindult egy bezárási hullám, így az ilyen oldalak használatával mindig kockáztatod hogy a berakott pénzed elérhetetlenné válik.

Vannak legális fogadási oldalak is, amik a raktártól függetlenek. Simán pénzben fogadsz egy CS:GO meccsre, és ha nyernek akkor te is nyersz pénzt.

2016. dec. 23. 16:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Akár az is lehet, hogy működik, de mivel a Valve idén nyáron illegálisnak minősítette az összes Steam API-t használó gambling oldalt, így bármikor törölhetik az innen származó cuccokat, vagy bannolhatják az egész játékodat.

[link]

2016. dec. 23. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!