The Crew, nem indul/program működése leállt?
17.-én letöltöttem a még ingyenesen beszerezhető 7 játékot Uplay-en, köztük a The Crew-t is.
Aznap még játszottam vele két órát, majd másnap elő jött az amivel mostanáig küszködök.
Elindítanám a játékot az asztalra kitett parancsikonnal, viszont még a játék elindítása előtt tölt és nem történik semmi, a feladat kezelőbe nézem hogy magát a programot se nyitja meg.
Ez után próbálom a mappába lévő .exe-vel, evvel megnyitja a játékot de egyből kiírja hogy a program müködése leállt (tegnap még elkezdett betölteni és csak aztán dobta ki).
Próbáltam már hibaelhárítást, kompatibilitást állítgatni, rendszergazdaként futtatni, frissítettem a VGA drivert és a windowst is.
Hali, nekem is ez a bajom. Kiváncsi lennék miért csinálja ezt.
Gépem: i3 4150
8gb ram
Gt 730 2gb ddr3
Win 7 Ultimate 64bit
Már próbáltam újra rakni meg minden, és semmi. ha esetleg sikerülne leírnád hogy mi a probléma? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!