Hol tudok normális watch dogs-ot letölteni?
Már 3 leszedtem vagy hülyeség, meg se próbáltam(vírus miatt), vagy azt írja ki h "a program helyes működése, hiba miatt megszakadt" most pl tudtam játszani de a pályának a jobb alsó sarkára megyek megint ezt írja ki meg egy helyen nincs út azt hittem a gép a baj csak fura h magason viszem de nem az mer az utolsó hoz van egy Bad blood amit kivittem és ott eltudok menni a jobb alsó sarkán bárhová.
Tehát valami mást kellene letölteni olyan link kéne ami biztos jó mert a netem nem a legjobb XD
Én innen töltöttem le, nekem ez bevált. Csak várd meg amíg betölt, aztán katt a szürke "DOWNLOAD trough your browser" feliratra
Watch Dogs link:
Ha gondolod itt van egy DLC is (Bad Blood DLC)
link:
Itt van még egy link, ahol rengeteg ilyen linkes játék van.
link:
Ezekhez a linkekhez van egy alkalmazás is, én azzal szoktam leszedni, de ha nem szeretnéd letölteni az alkalmazást csak katt a szürke "DOWNLOAD trough your browser" feliratra, viszont ha ez megvan/letöltöd és van/csinálsz hozzá egy fiókot akkor a piros gombra nyomj bal oldalt. Az alkalmazás neve MEGAsync. Én ezt használom, ezzzel nagyon gyorsan jött le nekem.
Remélem segítettem, sok szerencsét.
Hú bocs. A DLC-s link is véletlen ugyan az lett. Itt a helyes link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!