Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol lehet olyan társasjátékos...

Hol lehet olyan társasjátékos (oka) t szerezni, aki (k) házhoz jön (nek)?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan opció van, ahol magukat a játékokat lehet megszerezni, de mi van azokkal, akiknek szinte egyáltalán nincs rendesen alkalmuk társasjátékokkal játszani - hiába szeretnének - mert nincs kivel?

Anyagilag teljes mértékben korlátozott vagyok (nem tudok elhelyezkedni - csak szórom a pénzt útiköltségre a felvételikhez de feleslegesen mert nem vesznek fel annak ellenére, hogy ezt ígérik -, régóta álláskereső vagyok), nem tudok rendszeresen eljárni Pestre, az itteniek meg vagy nem kíváncsiak rá, vagy hallani se akarnak róla, vagy nincs idejük rá, vagy pedig kikerülik a témát. Az itthoniakat nem tudom rávenni, barátaim meg "élnek" - dolgoznak, nekik is megvan a maguk izéje, nem érnek rá. A Párommal nagyon ritkán láthatjuk csak egymást és nincs igazán odáig a játékokért, én pedig talán eddig ehhez értek a legjobban, illetve ez az egyetlen személyes hobbim.

Mielőtt mondjátok, a játékokat kaptam/nyertem az évek során az éves bajnokságokon, így nem a társasok miatt vagyok anyagilag ellehetetlenítve.

Aki az online játékokat javasolja, annak mondom, hogy a megfelelő alternatíva számomra olyan játékos, aki rendelkezik fizetett/ajándék Tabletop Simulatorral, mert gyakorlatilag amik megvannak nálam, azok ott is fent vannak.

2016. dec. 18. 11:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy nagyon lényeges dolgot kihagytál:

Hol laksz?

2016. dec. 18. 11:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Tényleg kihagytam - Fejér megyében vidéken (vonattal megközelíthető a Déli pályaudvar Pusztaszabolcsi vonalán, Pesttől egy órára, Pusztaszabolcs környéke) - Csak privátban írok konkrétabb helymeghatározást, mert szociálisan nagyobb társaságokba nehezen illeszkedem be
2016. dec. 18. 12:24
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Biztos van még más klub is a közelben.

Vagy felmész lfg pont hu-ra és a fórumon keresel olyanokat, akik játszanak (talán a legjobb magyar oldal, ha társasjátékról van szó)

2016. dec. 18. 13:16
 4/5 A kérdező kommentje:
A klubok pont, hogy nincsenek közel, mert a falut nemigen van pénzem elhagyni. Ezért keresek olyat, hogy házhoz jönni társasozni.
2016. dec. 18. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor marad az lfg.
2016. dec. 18. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!