Skyrim Mod-olásban tudnátok segíteni?
Köszönöm, de tanácstalan vagyok, nem értelmi fogyatékos.
Az összes ilyen oldalt végignéztem, ami eltántorít a szabad választástól, hogy sokuk instabillá teszi a játékot, s egyes "dolgokat" kivesz belőlük. Ezen "dolgok" elkerülése végett kérnék pár tanácsot, hogy miket érdemes leszedni, amikkel az emberek többsége normális játékélményben részesülhetett.
Mellékes még, amit sajnos kihagytam a kérdés alatt,(sajnálom) hogy a gépem nem egy erőmű, a játék közepes beállítások mellet elég szépen fut, de fölötte már nem kísérleteznék.
A modokat egyesével telepítsd, mert ha valamelyik miatt nem indul a játék, nem 20 közül kell megtalálni a probléma forrását, használd a loot prpgramot.
Pár mod: Matter of Time,SkyUi, LOTR Glamdring, MERP s Gondorian Armament, Realistic Ragdolls and Force stb.
A textúra modokra nagyon figyelj, mert gyakran az optimalizálást hírből sem ismerik. A telepítés eléggé egyszerű, leszeded a nexusmods progit, ehhez kell egy account, ha nem csak az oldalon, hanem a programban is bejelentkezel, az nm download opcióval letölti a modot a program, itt csak dupla katt rá és telepítve van. Állíthatsz a harc nehézségén, és csak addig érzed magad Op. nak míg össsze nem találkozol 3 banditával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!