Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki mit gondol a dota 2 7....

Ki mit gondol a dota 2 7. 00-ás patchről? Mi tetszik és mi nem tetszik benne? :D

Figyelt kérdés

#hős #Dota 2 #dota 2 7.00 #new hero.
2016. dec. 16. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Az új hős nekem tetszik. Erről kb. ennyit.

A grafikai fissitéstől elég szép lett amap pedig csak fűszálak lette meg mozognak a levelek a fákon. MEg a bemutató nézet is királyul néz ki, kár hogy sivatagon nem működik.

Az új hud eléggé lol kopi, de nem annyira zavar, mert jobb lett. Végre nem takarja ki a fél képernyőt. És külön tetszik ha pl.: egy creepet megnézel akkor nem a portré vált át meg minden hanem csak oldalt jön be külön ablakban.

A 3 új hős modell is elég jó lett, de azért még új animációkat is kaphattak volna, ha ennyi pénze van a Volvo-nak nem hiszem, hogy megterhelő lett volna.

És még van az a fás baromság. Hát érdekes. Még nem tudok véleményt mondani róla.

Ja és igy utoljára tetszik az új hősválasztás. Meg hogy utána közvetlenül indul. Meg az is jó benne, hogy már ott meglehet venni midnen kezdő cuccot.

Én nagyon szomorú voltam amikor a reborn megjelent. Számomra borzalmas volt. Még mindig nem jobb mint az alap Dota 2, de ez van.

2016. dec. 16. 22:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Az új hős szerintem is klassz, bár eddig csak 1 meccsem volt, ahol nem a Monkey King-es csapat nyert...

Tetszik, hogy előre, már hősválasztásnál lehet cuccokat venni és mutatja, hogy pl valaki már vett szamarat.

A backpack szerintem nagyon jó ötlet volt, már kicsit kivoltam, hogy a titkos boltoknál szórakozni kellett a szamár kihívásával, meg akkor tele az inventory, nem tudok venni semmit :D

Az új hud viszont nem tetszik, zavar, hogy például az erőm olyan kicsiben van írva, folyton félre is kattintok

A talent fa meg... meh. Tetszik, hogy kaphatok plusz speedet, de azon kívül nem igazán izgat

2016. dec. 17. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!