Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » DOOM 2016 Alpha PC game...

DOOM 2016 Alpha PC game ^^nosTEAM^^ a játékban az egyedüli játékos funkciót hogyan lehet működtetni hogy végig lehessen vinni az egyedüli játékost?

Figyelt kérdés
A játéksorán amikor a egyedüli játékosnál kiválasztom a nehézséget utána nemtörténik semmi mit vagy mit kell beállítani vagy csinálni hogy elinduljon az egyedüli játékos nehézség választás után a játék?
2016. dec. 15. 03:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az és nem fut a merevlemezről nem jók az átváltások és kilép vagy hiba és rendszerösszeomlást okoz.
2016. dec. 17. 01:16
 12/18 A kérdező kommentje:
A kérdésemre meg csak választ várok.
2016. dec. 17. 01:17
 13/18 Amarok Tonrar ***** válasza:
Kaptál. Az alfa verzió nincs kész, nem fog működni.
2016. dec. 17. 01:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Az őt nem érdekli.
2016. dec. 17. 03:08
 15/18 A kérdező kommentje:
Valami ehhez lévő dolog amely működtetné az egyedüli játékost vagy más amiben működik?
2016. dec. 17. 03:38
 16/18 Amarok Tonrar ***** válasza:
Hogy értessem meg veled... ha most sem sikerül, feladom. Amit loptál, félkész. Nem tudsz letölteni hozzá semmit, ami ezt egésszé teszi. Ha csak az id programozói nem mennek ki házhoz befejezni a játékot, akkor két lehetőséged van. Próbálom egyszerűen írni. Vagy MEGVESZED, vagy NEM játszol vele. Nem kiabálok, csak nyomatékosítok. Nem, nincs rá más mód. Nem, nem én szemétkedek veled. Tehát még egyszer: pénzért megvásárolod, vagy nem fogsz játszani a játékkal.
2016. dec. 17. 18:57
 17/18 A kérdező kommentje:
Most már viszont én állítom hogy ez csak egy kérdés amire a helyes válaszokat várom? Ajánlanám erre a mindenfajta válaszokat de én is töröm rajta a fejemet arra jutottam de lehet nem lehet vagy igen? Esetleg a futtatási indítással vagy valamivel lehet e más felbontásokkal elindítani a doom 4 2016 hogy más alacsony felbontásokba induljon el de akkor hogyan csinálható meg?
2016. dec. 17. 21:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi az a nosTEAM??? Nem inkább noSTEAM???
2016. dec. 29. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!