FIFA-hoz X-box One vagy PS4 a jobb, melyikkel lehet letölött játékokat futtatni?
Nintendo volt az utolso, amivel tv-n játszottam. Azóta csak a pc-n, de 80%-ban csak fifát. Sajna a gépem sem erős, és fifából is a 13-as amit utoljára le lehetett tölteni.
Media Markban:
Xbox One S 1TB + FIFA 17 = 99 990 ft
PS 4 Slim 500 GB 89 990 + 19 000 ft a fifa hozzá, a nem jó a letöltött.
pár ezer ft nem érdekelne, de kell vennem hozzá tv-t is, amire kb 50 000 szánok.
ps-hez húzott a szivem eddig, de több helyről azt hallottam hogy a fifához jobb az xbox. ki mit tanácsol?
Jelenleg egyikkel se lehet letöltött játékot futtatni.
Szerintem fifához az xbox kontrollerje jobb így azt tudom ajánlani. A letöltöttel meg amugy sem lehetne ultimate teamezni vagy csak úgy neten játszani másokkal. Plusz ha szereted a japán játkokat akkor ps4et ajánlom.
Akkor jól sejtettem, hogy csak eredetivel lehet. Akkor árban az xbox érné meg.
mint írtam, legfőképpen a fifa végett venném, ez a fő szempont. persze ha már van egy konzolom, akkor biztos kipróbálnék más játékokat is, bár ha eredetiben kell megvenni akkor nem biztos.
főleg sport és autós versenyzős játékok érdekelnek, a többi nem igazán.
Ha ennyire érdekel a FIFA akkor mellékesen megemlíteném, hogy csak Xbox Oneon van egy olyan szolgáltatás, hogy EA Access. Erre elő kell fizetni (bankkártyával) és 12 hónap 6000Ft. Ezért cserébe van egy rakás EA játék amivel ingyen játszhatsz amíg előfizető vagy. A legújabb játékok kivételével gyakorlatilag minden benne van (mindig tesznek bele újakat is). Most ez a 38 játék van benne (pl a FIFA 14-15-16 is) [link]
Ezen kívül kapsz leárazásokat és akciókat minden EA termékre a digitális boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!