Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Honnan tudhatom, hogy egy...

Kissné Tahi Erika kérdése:

Honnan tudhatom, hogy egy playstation játék támogatja e a kormányfunkciót?

Figyelt kérdés
Kisfiamnak ps3-as gépéhez karácsonyra kormányt szeretnék vásárolni. Sok autós és akció játéka van, de nem tudom melyik támogatja a kormány lehetőséget. Hogy tudom kideríteni? Nem szeretnék úgy vásárolni egy drága kiegészítőt hogy esetleg egyik játéka sem lesz vele jó. Tudnátok segíteni?

2016. dec. 11. 14:02
 1/10 anonim ***** válasza:
A játék dobozán nézted már?
2016. dec. 11. 14:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Ott egyiken sem láttam ilyen jellegű utalást. Milyen jelölést vagy feliratot keressek?
2016. dec. 11. 15:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi a címe ezeknek a játékoknak?
2016. dec. 11. 15:00
 4/10 anonim ***** válasza:
És milyen kormányt szertnél venni?
2016. dec. 11. 15:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Vannak Need for speed, gran turismo és f1-es játékok. Nincs még konkrét kormány kinézve, kb 20-30 forint között lenne ideális.
2016. dec. 11. 15:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Bocs, elírtam, 20-30 ezer körül lenne ideális, ha lehet venni aránylag normálisat ennyiért.
2016. dec. 11. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Pedig erősen függ a konkrét kormánytól, hogy egyáltalán működik-e PS3-on.
2016. dec. 11. 15:10
 8/10 A kérdező kommentje:
A neten sok kormányhoz az van írva, hogy kompatibilis ps2/ps3-al. Konzol boltok ajánlatát nézegettem, gondolom, ha kompatibilis, akkor mennie kéne vele. Csak azt nem tudom, milyen játékok jók hozzá, hol van erre utalás a dobozon.
2016. dec. 11. 15:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Nincs rá utalás a dobozon. Tudni kellene a kormány tipusát és úgy utánanézni a neten.
2016. dec. 11. 15:16
 10/10 A kérdező kommentje:
A kormányokhoz amiket néztem, csak általános leírás és ismertető van, sehol sem találtam arra vonatkozó oldalt, ahol részletezték,melyik játékot viszi. Akkor ezek szerint ez kakukktojás, megveszem, és majd kiderül? Ha pedig egyiket sem viszi, akkor vihetem vissza a karácsonyi ajándékot. Nem túl biztató kilátások...
2016. dec. 11. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!