Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mivel tudnék játszani ha...

Mivel tudnék játszani ha ilyen kötöttségeim vannak? (PC)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Félreértés ne essék nem vagyok az a vérbeli kocka aki napi 24 órában a gép előtt ül és nyomkodja a CS-Go-t és szétveri a berendezést, ha lelövik egyszer 19 kill streak után xD

Dolgozó ember vagyok de amikor szabadidőm van általában otthon vagyok. Ennek több oka is van. Egyrészt tél van és a tököm fog elmenni bárhova is pláne, hogy a barátaim is dolgoznak és még messze is laknak így nehéz egyeztetni egy normális időpontot ami mindenkinek megfelel. Másrészről pedig otthon szoktam edzeni és ha tehetem akkor inkább edzek mint lófrálok, vagy bagózok vagy leiszom magam egy buliban és széthányom a street-et szóval értitek...

DE.... amikor már csak annyit tudok tenni edzés után és persze a házimunka után, hogy leülök a gép elé és kikapcsolódjak kicsit akkor azon kapom magam, hogy semmi nem köt már le amivel régen elvoltam...

Az az igazság, hogy a játékok elég szűk körében tudok csak válogatni mivel nem egy új generációs gamer gépem van hanem egy manapság már elavulóban lévő sajnos azt kell mondjam.

2 magos 2,5 GHz proci

4GB RAM

1GB Grafikus Kártya

Windows 7 ultimate (64bit)

Na hát ennyi az annyi és nagyon kevés játék köt le már de ez annak is köszönhető, hogy korábban amikor még több időm volt játszani (suli) akkor minden játékot kifulloztam xD

LoL, The Elder Scrolls V-Skyrim, WoW, Mass Effect 1-2, Gears of War 1-2-3, Halo játékok, Total War játékok, Fable 1-2-3 meg még sorolhatnám szóval mindenféle játékot szeretek ami igényes csak vigye a gépem...

Nagyon hajlok a stratégiai játékok felé és a Kalandjátékok is bejönnek főleg RPG... de van ez a Hearthstone kártyajáték most még ezzel ütöm el az időt az olyanok is bejönnek CSAK AJÁNLJATOK BE VALAMIT mert sokszor őrület itthon unatkozni.... venni fogok egy konzolt inkább xDD

Előre is köszönöm a válaszokat!!!

2016. dec. 8. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
falout 3,falout new vegas
2016. dec. 8. 16:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam a Fallout játékokat is de valahogy nekem nem jött át az a játék... nem kötött le az első perctől fogva és szerintem a grafikai megoldást amit alkalmaztak a játékhoz azt sokkal jobban megoldották a Borderlands sorozatokban.... de köszi azért megy a zöld hüvelyk ;)
2016. dec. 8. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:

2 magos 2.5ghz proci nem mond semmit, ahogy az 1gb vga sem.

3 ghz alatt kevés új proci van asztaliban, így

Dragon Age sorozat

Witcher sorozat

Empire Earth 2

Age of Wonders sorozat

Empire at War

Age of Empires sorozat

Starcraft 1 (talán 2)

Kingdoms of Amalur

Assassins Creed sorozat

Warcraft 3 + kieg

2016. dec. 8. 17:04
 4/10 A kérdező kommentje:

Tudom nagyon sok rajongója van a Witcher sorozatnak de nekem nagyon nem jött be... a 2. résszel játszottam sőt végig is toltam de a végére ráeszméltem, hogy semmi értelme nem volt és nem is tetszett xD ellenben az assassins creed sorozat na az már játék csak azt nem tudom, hogy visszaadja-e azt a hatást amit HD tévén nyújt konzolon ha ezzel a géppel játszok rajta.... melyik részét lenne érdemes letöltenem, hogy jó minőséggel menjen? nekem pl a Brotherhood meg a Revelations a kedvencem de a Black Flag sem volt rossz sőt abban a tekintetben, hogy kinyílt az AC világa a hajózás felé teljesen az nagyon sokat dobott a játékon

Köszönöm a választ ;)

2016. dec. 8. 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Civilization

Cities: Skylines

Crusader Kings II

Warhammer 40,000: Dawn of War

StarCraft

Company of Heroes

Supreme Commander

The Sims

Command & Conquer

World in Conflict

Warcraft III

Heroes

Rise of Nations

Age of Empires

Europa Universalis

The Lord of the Rings The Battle for Middle Earth

Age of Mythology

Diablo

Mount & Blade

Torchlight

Neverwinter Nights

Gothic

The Witcher

Baldur’s Gate

Star Wars: Knights of the Old Republic

Shadowrun

Deus Ex

Minecraft

Terraria

No man's sky

Cossacks

GTA

Fifa

Toribash

Divinity: Original Sin

Wow

Dragon Age

Runaway

Broken Sword

Syberia

Hitman

AC

NFS

Portal

Fahrenheit

Tomb Raider

telltale games

Indiana Jones

Max Payne

stb...

2016. dec. 8. 17:16
 6/10 A kérdező kommentje:

Hehe :D

Köszi ;) Ment a "like" :D

2016. dec. 8. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Én ezeket ajánlom! :)

-GTA 3

-GTA Vice City

-GTA Sanandreas

-Half-Life 2

-Half-Life 2:Episode one

-Half-Life 2: Ep two

-Doom 1,2,3

-Far Cry 1,2

-Call Of Duty 1

-Call of Duty 1: United Offensive

-Call of Duty 2

-Medal of Honor Allied Assault

-Medal of Honor Allied Assault: Spearhead

-Medal of Honor Allied Assault: Breakthrough

-Mafia 1,2

-Godfather

-XIII

-Star Wars Jedi Knight II: Jedi outcast

-Star Wars Jedi Knight III: Jedi Academy

-Star Wars Knights of the Old republic (külső nézetes,fejlődös és előtérben a párbeszédek és nagyszerű sztori)

-Rainbow Six Raven Shield

-Quake 1,2,3:Arena Quake 4

-Half-Life 1

-Half-Life:Blue Shift

-Half-Life:Opposing Force

-Star Wars Republic Commando

-Star Wars Battlefront 2

A legtöbb belső nézetes akciójátékok és fergeteges sztorival vagy hangulattal...

2016. dec. 9. 19:19
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a "kis" listádat :D

Ma már nem nézem meg mert melóztam és holnap is reggel 7-re megyek (igen vasárnap xD) de lecsekkolom főleg azokat a listádról amiket nem ismerek.

Köszi még egyszer ;)

2016. dec. 10. 23:35
 9/10 Zoltán112 válasza:

Dead space ajánlom nagyon jó

Metro 2033 minimal grafikán

Wow az igazábol kockajáték vigyázat rászoksz ! :D

Élet 18 keréken avagy eurotruck simulator

Fable

Crysis1 -talán2

2017. márc. 22. 23:21
 10/10 Zoltán112 válasza:
Heroes 12345 :D
2017. márc. 22. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!