Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS GO-ban miért csak 200...

CS GO-ban miért csak 200 fps-m van, és miért esik be az alá?

Figyelt kérdés
a lényeg MSI GTX 1070-es kártyám van, i5 4670K processzorral, 8 GB Kingston 1600 MHz-es rammal, és 1080P-ben Ultra beállításokon, kivéve a videó beállításokban az alsó kettő, mert az ki van kapcsolva, a lényeg 300 fps felé játékban nem megyek, hol ott láttam már több helyen is hasonló konfiggal egy MSI GTX 1070-től 400 fps-t is, tudom hogy igazából ahány Hz-es a monitorom annyi fps-m van, de csak próbából akartam kipróbálni, hogy hány fps-t tudok kihozni, de jó pár videót látva a 300 fps alatti fps számot, nem reális érték, ilyennel hogy konzolba írjam be hogy fps_max mondjuk 500, az be van írva, de van még valami hasonló fps-el kapcsolatos beállítás ?
2016. dec. 6. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Milyen monitorod van neked, hogy a 300 fps-t is érzékeli? Ha egy alap 60, esetleg egy 144 Hz-es monitorod van, akkor nem mindegy, hogy 144, 200, vagy 1000 fps-ed van? Nem fogod látni, nem fog tisztábban futni a játék.
2016. dec. 6. 19:28
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Mire jó ez az FPS-huszárkodás, ha egyszer 60 fölött úgysem számít mennyi van? Az is normális amit most látsz, feleslegesen keresed hol lehet még 2 millimétert növelni az e-péniszeden.
2016. dec. 6. 19:49
 3/4 A kérdező kommentje:
én ezt tudom, nem is akarok 400-500 fps-el játszani, mert potyára minek dolgoztassam a kártyát, ASUS PB238Q IPS 60Hz-es monitorom van, és hidd el tudom hogy bármennyit is mutasson CS GO-ban az fps számláló, akkor sem lehet több az fps-m, mint amennyit a monitorom meg tud jeleníteni 60Hz=60fps, csak ki akartam próbálni, mondjuk egy mm-ben hogy CS GO-ban a kérdésemben leírt beállításokkal mennyi fps-m lenne, de tudom hogy a 250-300-as érték egy GTX 1070-től kevés, utánna vissza állítanám mondjuk 150-re, vagy 100 ra, hogy a kártya ventije ne pörögjön potyára.
2016. dec. 6. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:
nem értitek de komolyan, kérdésre kérdés, az nem válasz, arra lettem volna kíváncsi, hogy a kártyából mennyi fps-t lehet kisajtolni, ez nem jelenti azt hogy úgy is használnám, mert, alapból nekem 100 fps-re van limitálva, direkt, hogy a kártya potyára ne dolgozzon, mivel hogy 60 Hz-es ASUS PB238Q IPS monitorrom van.
2016. dec. 7. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!