Nem hiszem ezt el GTX 660 OC, I3-3240 3.40GHz,8GBRAM-on a GTA 4 egyszerűen a legkisebb grafikán nem éri el a 60FPS-t de 30 alá is esik hogy lehet ezt megoldani? :D
Nekem hasonló gépem van, csak a proci I5:
I5 3330 3,00 GHZ
GTX 660 2GB
8GB RAM
Win7 64-bit
Minden maxon megy, fix 60 FPS-el. Semmi gons nincs a játékkal. A régi gépem a játék hát oldalán lévő ajánlott konfignál picit gyengébb, azon is jol futotr. Nem értem miért szídják a portot...
Nálam is (2x4GB 1600MHz DDR3 RAM, FX-6300 6 mag 3.5GHz, Sapphire R9 270 2GB, Win10 Home x64) ugyan így futott. Nekem se eredeti a játék. Amúgy patchelted? 3 patchet érdemes kipróbálni:
1.0.3.0: Nálam ezzel futott a legjobban, általában elérte a 60FPS-t, de mivel így is volt hogy hirtelen dropolt, kénytelen voltam 30FPS-re korlátozni a játékot (hiába, Rockstar Toronto rendesen elb*szta a PC-s portot :D ). Előtte fel kell rakni a többit is (1.0.1.0, 1.0.2.0).
1.0.4.0: Fórumokon általában ezt ajánlják, hogy ezzel fut legjobban... kinél hogy. Nálam ez is kilőve. Rengeteget szaggat, van hogy még a 30-at se éri el :D Előtte rakd fel a többit is.
1.0.7.0: Legfrissebb patch, viszont (nálam) ezzel fut a legrosszabban :/ Nem kell előtte felrakni a többit, de én felszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!