A wowban jó a paladin?
Figyelt kérdés
PVP-re és raidre? Mennyire keresett játékos csapatokban?2010. máj. 1. 12:14
11/19 anonim válasza:
Hát a k va életbe már.. Ki nem szarja le hogy melyik a jobb, azt válaszd amelyik illik hozzád mert ez egy kva SZEREPJÁTÉK, csak ezt mindenki elfelejti és mindig karakteren kívül beszélnek.. Pl.: Szerepben nem szabad olyanokat kérdezni hogy hányas vagy, de ezt (ahogy észrevettem) a SAMP RP-sek tudják a legjobban. Játssz karakterben, mint ha abban a korban lennél, és ne úgy köszönj hogy cső stb..... Ha így csinálnák akkor jó is lenne a wow.. mindenesetre pár haverral így toljuk, de nem lehet elterjeszteni...
12/19 anonim válasza:
sztem annál gázabb dolog nemnagyon van amikor valaki rendesen a karaktere nevében beszél....
13/19 anonim válasza:
Sokkal jobb úgy játszani, ha meg neked úgy nem tetszik akkor az igazi wow sem, csak a kockaságai..
15/19 Nándi920425 válasza:
A korábbi hozászolásokra cs anyit h én 3.3.5 ôs pecsen vok de valóban kevés spellt használ a retry pala de azért akár bg ,pvp vagy pvp-t nézem sehol sem 3gombot kell nyomkodni 5éve wowozok a pala az elsô karakterem de még mai napig sem untam meg nagyon is ôszetett karakter ha valaki tényleg ütôs karaktert akar csinánil belôle és jol akarja használni nyugodtan iejon na csôvi
16/19 Gumikacsa5.1 válasza:
Nandinak igaza van :D csak a lowok mondjak 3 gombos karinak meg könnyű kasztnak a palát :P és pvpn retrinél sokkal erősebb a holy pala... egyik legjobb healer. Warrior holy pala párost kevés más aréna páros tud legyőzni...
18/19 anonim válasza:
sztem affliction warlock rogue kombó elég ütős ellene
19/19 anonim válasza:
még csak próbajátékon vagyok a wow-ban de már most imádom a kasztot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!