Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A wowban jó a paladin?

A wowban jó a paladin?

Figyelt kérdés
PVP-re és raidre? Mennyire keresett játékos csapatokban?
2010. máj. 1. 12:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Nem wowozok, de talán tudok segíteni.

A pala alapból egy tank karakter - ezáltal a raidek és partyk kötelező tagja, hála a nagy védelemnek, ami sokszor gyógyítási készségekkel egészítődik ki.

Nem jellemző rá az olyan gyors ölés, mint pl. a warrioré, de cserébe egyszerre akár 3-4 szörnyet is elbírhat, persze csak a saját szintjén.

Nem feltétlen PVP-orientált karakter, de jó builddel és felszereléssel igen hatásos lehet a meele karakterek ellen, azonban a casterek csúnyán földhöz vághatják.

Illetve a Scoutok, ha nem sikerül közel kerülni hozzá.

PVP-re ezért szoktam én ált. scoutot, warlockot vagy mágust indítani, mivel messziről is könnyen megtámadhatok bárkit mielőtt még észrevehetne.

Ha egyaránt akarsz egy közepesen jó pvp-st és tankot, akkor a Warrior kasztot ajánlom.

Remélem tudtam segíteni :)

2010. máj. 1. 15:18
 2/19 anonim válasza:

uhm. nekem hunterem es warriorom van, egy jol gearelt retri pala ellen nem mernek kiallni, pedig nem most kezdtem el wowozni :)

tankolasra a prot pala a jo (prot warrior megjobb)

PvPre a retri paladin, ennel eleg csak 3 gombot nyomkodni "harc" kozben:D

tudtommal healernek jo a holy paladin, de ha mindenaron healer akarsz lenni akkor inkabb druidot kezdj.

roviden: PvPre a retri pala nagyon jo, instakba inkabb a holy v prot palat ajanlanam. a tauri szerveren nehany guildet mar nem is erdekelnek a paladinok, mivel nagyon sok van beloluk.

remelem enis tudtam segiteni:)

2010. máj. 16. 21:45
 3/19 Quegmire válasza:
őszintén? a pala bugos és az 1.nek írom hogy ha nem wowozol ne írj mert egyébként nem tanknak készült hanem dps healer tank... attól függ hogy fejleszted, egyébként azzal lehet a leggyorsabban fejlődni ennyi a titka :) sok sikert
2010. dec. 9. 22:04
 4/19 anonim ***** válasza:
Hunterrel lehet leggyorsabban fejlődni, am sztem a retri pala a legjobb :)
2011. jan. 19. 18:49
 5/19 anonim válasza:
Jó a pala, nagyon lassú, és unalmas fejldőni, eddig a hunter jött be legjobban.
2011. ápr. 27. 14:26
 6/19 anonim ***** válasza:
68%
személy szerint rühellem a palákat mint a sz@rt mivel igazságtalanul erősre csinálták, retri talentot 2 ütéssel megöl ugyan olyan cuccokban, instant maxra tudja helaelni magát, és amikor azt hiszed h végre sikerül megölnöd az istenb@szta bubijával halhatatlan lesz, szerintem egyáltalán nem korrekt egy karit ennyire erősre csinálni....
2011. ápr. 29. 18:35
 7/19 Quegmire válasza:
shadow priestel lazán ki lehet nyírni -.- lófaszt nem ér. mérgezed össze vissza aztán ha bubizik tolod a debuffját a priestnek és annyit ért
2011. máj. 8. 14:54
 8/19 Groxian válasza:
Szerintem nagyon butított karakter,viszont elég erős,ha tudod,melyik 3 gombot kell nyomkodni.Elég könnyű elsajátítani a kezelését,de valamilyen szinten kell vele babrálni,hogy aratni tudj vele.Szerintem PvP-ben a holy pala a legjobb,raiden pedig a tank pala.Retri palát inkább csak funolásra ajánlom,mert nagyon unalmas.Örülök hogy segíthettem.14/F
2011. máj. 20. 10:47
 9/19 anonim ***** válasza:
A paladin a leg erősebb kaszt de nem játszok vele mert túl könnyű.
2011. jún. 5. 10:27
 10/19 anonim ***** válasza:
tipikusan olyanoknak találták ki akiknek meghaladja a képességét 3-nál több skill használata. Am Warlockal úgy lehet beverni mint a szél...
2011. jún. 5. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!