A wowban jó a paladin?
Nem wowozok, de talán tudok segíteni.
A pala alapból egy tank karakter - ezáltal a raidek és partyk kötelező tagja, hála a nagy védelemnek, ami sokszor gyógyítási készségekkel egészítődik ki.
Nem jellemző rá az olyan gyors ölés, mint pl. a warrioré, de cserébe egyszerre akár 3-4 szörnyet is elbírhat, persze csak a saját szintjén.
Nem feltétlen PVP-orientált karakter, de jó builddel és felszereléssel igen hatásos lehet a meele karakterek ellen, azonban a casterek csúnyán földhöz vághatják.
Illetve a Scoutok, ha nem sikerül közel kerülni hozzá.
PVP-re ezért szoktam én ált. scoutot, warlockot vagy mágust indítani, mivel messziről is könnyen megtámadhatok bárkit mielőtt még észrevehetne.
Ha egyaránt akarsz egy közepesen jó pvp-st és tankot, akkor a Warrior kasztot ajánlom.
Remélem tudtam segíteni :)
uhm. nekem hunterem es warriorom van, egy jol gearelt retri pala ellen nem mernek kiallni, pedig nem most kezdtem el wowozni :)
tankolasra a prot pala a jo (prot warrior megjobb)
PvPre a retri paladin, ennel eleg csak 3 gombot nyomkodni "harc" kozben:D
tudtommal healernek jo a holy paladin, de ha mindenaron healer akarsz lenni akkor inkabb druidot kezdj.
roviden: PvPre a retri pala nagyon jo, instakba inkabb a holy v prot palat ajanlanam. a tauri szerveren nehany guildet mar nem is erdekelnek a paladinok, mivel nagyon sok van beloluk.
remelem enis tudtam segiteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!