Fallout 3 kannibál adottsággal minden tetemet meg lehet enni?
Figyelt kérdés
Vagy csak embereket, ghoulokat?2016. dec. 3. 11:26
11/12 A kérdező kommentje:
10.: Köszönöm a válaszaidat!
Igazából ettől még sajna nem tudok többet. Hogy mit érné meg nekem, ahhoz több infóra lenne szükségem. Nincs egy jó oldal, ami összeszedi ezeket?
Te miket használsz, és milyen moddal?
Én egyébként max 3 fegyvert használok egyszerre (vadászpuska, kínai rohampuska, dobtáras sörétes puska/10 mm géppisztoly) + nyílpuska a "fegyvertelen" ellenségek lebénítására, és egy mesmetron a rabszolgákhoz.
2016. dec. 3. 18:55
12/12 A kérdező kommentje:
Egyébként én a fegyverjavítgatást nagyon unom, és nagyon örülök hogy a 4-edik részben nem kell ezzel bajlódni. Nekem ebben semmi örömöm sincsen, ha unatkozok benne, építgetem a lakhelyemet. De hogy állandóan fegyvereket kukázzak...
2016. dec. 3. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!