Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fallout 3 kannibál adottsággal...

Fallout 3 kannibál adottsággal minden tetemet meg lehet enni?

Figyelt kérdés
Vagy csak embereket, ghoulokat?
2016. dec. 3. 11:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha ugye állati szörnyeket ennél, az nem kannibálság. És igen, csak ember és nem vad ghoulok. Szupermutáns nem.
2016. dec. 3. 12:11
 2/12 Amarok Tonrar ***** válasza:
Csak embert, de a karmádnak nem tesz jót, ha pedig meglátnak, az arcodnak sem. Ebben nem tudom, de a New Vegasban van második szintje is, amivel már ghoulokat és szupermutánsokat is elfogyaszthatsz.
2016. dec. 3. 17:37
 3/12 A kérdező kommentje:

Fallout 3-ban a karma a legjelentéktelenebb dolog :D

Játszottam nagyon jó karmával kb. órát. Most megint játszottam ennél valamivel többet, és sokkal gyorsabban haladok, úgy, hogy semmilyen jó dolgot nem tettem eddig.

New vegas-ban is ennyire ráfizetés a karma?

2016. dec. 3. 17:41
 4/12 Amarok Tonrar ***** válasza:

"Fallout 3-ban a karma a legjelentéktelenebb dolog :D"

Rólpléjing értelemben nem.

Vegasban van globális karma és helyi reputáció. Az egyik településen gyűlölhetnek gyilkosságért, míg a másikban a lábad nyomát is csókolják. Plusz van néhány perk, ami karma alapú, főleg magas szinteken (DLC-vel). Van jó karmára, rosszra és semlegesre is.

2016. dec. 3. 17:46
 5/12 Amarok Tonrar ***** válasza:
2016. dec. 3. 17:48
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem tudok angolul, de köszi a linkeket.

A new vegas valahogy mindig is elkerülte a figyelmemet, a fallout 4 viszont még jobban tetszett.

New vegas magyarítása kész van egyáltalán?

Van hozzá perk leírás magyarul?

Az viszem ki az írásodból, hogy a negatív karma miatt egyes helyeken szeretnek, máshol pedig utálnak, tehát kizárólag jobb perkek miatt érdemes jó, vagy rossz karmát használni.

2016. dec. 3. 18:16
 7/12 A kérdező kommentje:

Még arra is kíváncsi lennék, milyen fegyvert érdemes használni new vegasban?

Fallout 4-ben nagyon jók az energia fegyverek, a többi elmegy.

Fallout 3-ban viszont szinte csak a karabélyok gazdaságosak. A puska nagyon lassú, a gatling/bosszú hamar tönkre megy, és drága a javítás, a nagyágyúkra ugyanez vonatkozik. A lángszóró még egy nagyon jó fegyver, csak nagyon kevés üzemanyagot lehet venni hozzá.

2016. dec. 3. 18:21
 8/12 Amarok Tonrar ***** válasza:

"New vegas magyarítása kész van egyáltalán?"

Nem tudom, soha nem használok ilyesmit.

"Van hozzá perk leírás magyarul?"

Én írtam egyet egy ismerősnek, de az két HDD-vel ezelőtt volt. Ha esetleg megtalálom, feltöltöm valahova.

"Az viszem ki az írásodból, hogy a negatív karma miatt egyes helyeken szeretnek, máshol pedig utálnak, tehát kizárólag jobb perkek miatt érdemes jó, vagy rossz karmát használni."

A karma csak néhány perket határoz meg, az egyes helyszíneken elkövetett cselekedetek alapján kedvelnek vagy utálnak bizonyos NPC-k.

"Még arra is kíváncsi lennék, milyen fegyvert érdemes használni new vegasban?"

Máshogy működik, mint a Fallout 3. Én lövész szeretek lenni, ezért volt egy lövész karabélyom általános használatra, és egy .50-es kaliberű a távolról szeretgetésre (robbanó vagy páncéltörő lövedékkel). Ha elmondod milyen fegyvereket preferálsz, esetleg adhatok konkrétabb választ.

"Fallout 3-ban viszont szinte csak a karabélyok gazdaságosak."

Van benne egy speciális változata a kínai rohamkarabélynak, szerintem általános használatra az a legjobb. Esetleg a rohamsörétes. Azelőtt meg egy NPC-től lehet szerezni spec. 10 mm-es géppisztolyt, persze csak ha meghal.

2016. dec. 3. 18:28
 9/12 A kérdező kommentje:

A rohamsörétest/dobtáras sörétes is nagyon jó, csak pár lövés után tönkremegy. A 10mm-es géppisztoly se rossz egyébként, épületben érdemes használni.

Várjunk egy kicsit a new vegas-ban ugye nem kell folyton javítgatni a fegyvereket?

Természetesen a minél pontosabb, és erősebb fegyvereket szeretem, az se baj, hogy mekkora a tűzgyorsaság.

Kompromisszumokra hajlandó vagyok egyébként, olyan stílusban játszok, hogy egy adott hely színe javát minél hamarabb leraboljam.

Az élet feltöltése mennyire olcsó, az ellenségek átlagos távolsága mekkora?

Természetesen nem baj, ha egy fegyverhez nagy ügyesség kell, nehéz használni, a lényeg, hogy sokat ki lehessen belőle hozni, és fenntartható legyen az üzemeltetése.

2016. dec. 3. 18:37
 10/12 Amarok Tonrar ***** válasza:

"Várjunk egy kicsit a new vegas-ban ugye nem kell folyton javítgatni a fegyvereket?"

Szerencsére de, csak a Fallout 4 hozta be azt az ostobaságot, hogy nem kell szerelgetni. Bár Vegasban egyszerűbb és nagyon megéri felhúzni a javítást, azt hiszem 90 körül van egy jó perk, ami lehetővé teszi, hogy hasonló fegyverből javíthass.

"Természetesen a minél pontosabb, és erősebb fegyvereket szeretem, az se baj, hogy mekkora a tűzgyorsaság."

Minden DLC-vel együtt lényegesen több opciód van fegyverek terén, mint a Fallout 3-ban. Jelentős részük modolható. Sajnos elég könnyű túl hamar pénzt szerezni egy túl erős fegyverre.

"Az élet feltöltése mennyire olcsó, az ellenségek átlagos távolsága mekkora?"

Erre nem emlékszem, de az biztos, hogy minden kicsit nehezebb, felteszem drágább is. Fallout 3-ban nem nagyon kell erőfeszítés, hogy szinte minden képességet maxra húzz, és fürödj a pénzben. A New Vegas sem nehéz, de a Fallout 3 már nekem is túl könnyű, pedig én tényleg nem rajongok a nehéz játékokért.

"Természetesen nem baj, ha egy fegyverhez nagy ügyesség kell, nehéz használni, a lényeg, hogy sokat ki lehessen belőle hozni, és fenntartható legyen az üzemeltetése."

A fegyverek sokszínűsége, bősége és modolhatósága miatt sokkal több féle karakterrel játszhatsz. Mint írtam, a javítás fontos, ha arra pakolsz pontokat rendesen, akkor nem lesz gond a legtöbb fegyverrel. Van néhány nagyon kényes energiafegyver, de azokat nem muszáj használni. A craftolás is jobb, a lőszer/energiacellák egy részét újra tudod hasznosítani.

2016. dec. 3. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!