Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A PvZ Garden Warfare 2-vel...

A PvZ Garden Warfare 2-vel még mennyire foglalkozik az EA?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy tegnap ki jött rá egy update, de még várhatóak új pályák, eventek, tartlamak vagy esetleg új hősök?

Van kitűzött dátum, hogy eddig jönnek majd rá update-k?

2016. nov. 30. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, meg akartam venni PC-re, de abszolút semmi hír, semmi reklám, 0 információ van a játékról. PC-s játékosbázis pedig állítólag alacsony... Az EA hiába ad ki jó játékokat, ha minden mást elront körülötte. Cdgalaxison már most 7500 ft. a Titanfall 2, mert az EA több évtizedes játékkiadás után is inkompetens.
2016. nov. 30. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Imádom ezt a játékot, de ingyenesen kellett volna kijönnie. A célközönség a fiatalok (bár több mélység és tartalom van benne, mint a legtöbb "komoly" FPS-ben), de ők nem fognak 60 eurót adni érte.

Amúgy nekem még nem volt olyan (PC-n), hogy ne találna játékosokat a matchmaking, csak sajnos mindenki azt a játékmódot tolja, amivel a legtöbb pénzt lehet szerezni.

2016. nov. 30. 22:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Én black friday-en vettem meg 12.49 euróért a deluxot. Hát a plants vs zombies 2 után jobb is hogy nem ingyenes. Pay to win lenne. Azt meg leeht valahol nézni, hogy mennyien játszanak vele? Bf ôs battlefront-nál meglehet.
2016. dec. 1. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!