Goldhunter kérdése:
Terráriában hiába dobom bele a Vodoo dolt akor sem jelenik meg a Wall of flesh mit csináljak?
Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 06:55
1/4 anonim válasza:
Eredeti? Mert némelyik tört verzióban nincs benne a Wall of Flesh.
A Guide (idegenvezető) még életben van? Mert ha korábban meghalt, hiába dobod a lávába a babát.
Az Underworld régióban kell a lávába dobni a Guide Voodoo Dollt, más lávával nem működik.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem eredeti de ha elsőnek meghalt a Guide akkor nem tudom megidézni
2016. nov. 28. 18:35
3/4 anonim válasza:
Dede...aza lényeg hogy ha nincsmég házad és abbamég nemköltözött be a guide akkor tedd meg..hidd el utána már jólessz..énis ezzel szenvedtem nemtudtam mértnem jó aztán a sulitársam mondta hogy élnie kell a guidének mert ha nemél dobálhatod a wodokat a lávába ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mostmár sikerült csak vigyázni kel,hogy ne essen ki a démon kezéből a lávába
2016. dec. 5. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!