Azt nem lehet tudni, hogy mi lesz az Ősi Tekercsek 6. részében a történet vagy az újítás a Skyrimhoz képest és azt, hogy ez a rész mikor jelenik meg?
Ősi tekercsek... Azt se tudtam miről van szó hirtelen!
Amúgy nem.
Nem értem mit fáj az nektek ha magyarosítják...
Senki nem mondta hogy le is kell tölteni...
#7: A magyarítás nem fáj. Inkább az, hogy lustává nevel, arra, hogy minden a s***ed alá legyen rakva. Hiába kötelező, a magyar diák nem tanul nyelvet, mert minek az, tanuljon a hülye külföldi magyarul. Ez a bezárkózás, a lemaradás felé taszítja az egész országot. Huzamosabb ideig éltem Németországban, Hollandiában, Svédországban és Spanyolországban is. Bármelyik fiatalhoz odamehettem az utcán segítséget/felvilágosítást kérni, angolul vagy németül mindegyik tudott. Próbálnám meg ezt Magyarországon... Pedig nem vagyunk butábbak semelyik nyugati országnál, csak lustábbak. A legrosszabb, hogy aki lemond a nyelvtudásról, az a világban megszerezhető információk többségéről is lemond, egyszerűen soha nem fognak hozzá eljutni.
Én 13 évesen már olvastam angolul, pedig akkoriban még nem volt internet és (oroszon kívül) iskolai nyelvoktatás sem, csak nyelvkönyv és szótár. Manapság minden feltételetek megvan, hogy ingyen elsajátítsatok bármilyen világnyelvet, mégsem éltek vele. A 10 éves fiam kizárólag a Duolingo nevű szoftver segítségével, fél év alatt megtanult angolul olvasni, pedig amúgy eléggé gyenge tanuló. Ezek után minden ellenkezés az én szememben csak kifogás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!