Gates Of Andaronba hogy/hol lehet gyorsan aranyat szerezni?
Csalások nem érdekelnek, meg semmi féle oldal!
Köszi!
Köszi!
61-es vagyok de nem nagyon jön :D és van 26 arany tartozásom 65-ből xD
Te hanyas szintü vagy? Neved? Nemzet?
Dobj privit!
elözö :D
hát ez grat neked xD
na egy méggyorsabb módszer: ha valorian vagy akkor szerezz a derioni aukciós hazbol cuccokat hozd be valorianba es jó pénzért add el így egy nap szerezhetsz 3 aranyat is
Nemzetem : Valorian szint:39 a nevem meg nem igazán akarom megmondani még a végén csinálsz valamit a karimmal :D
13/L
Sztem az egész game marhaság.Régen jó volt, de most már tiszta sz@r.Manapság a szintkülönbségek nem érnek sokat.
Már az a legjobb a játékban akinek a legvastagabb a tárcája.Mert csak HK-t és HK-t ismernek. HK nélkül már lépni nem tudnak.Ez szánalmas....
elözö
na nem tudtam befejezni
*és a botrányos eventet valorianban nem is nagyon hirdették és a nyereményeket sem mondták el a GM-ek. A forumra sem írták ki. Eközben a derionok tisztában voltak a nyereményekkel. És hát szerintem a nyeremény sem nagyon igazságos mert hát azért egy kastélyi fegyó az már azért túlzás. Szóval nekem ez a véleményem.
13/L
A GM-ek sz@rt se csinalnak.Pofaznak a szabalyokrol, de a tf-en egyik sincs ott.
Én pl lv 44-es vagyok es tegnap majdnem megölt egy nyomorult lv 32-es, pusztan azert mert neki van penze hk-ra.
Szánalmas hogy szinte minden HK-ba kerül.Játékélmény? Na az már régen nincs, ha nem tolod a HK-t akk senki se vagy, ez a Gates of Andaron egy roh@dt pénzéhes játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!