Meddig tart ez a rohadt pokemon-gos szarság? Elegem van, a pokemon így a pokemon úgy basszus elegem van mindenki körülöttem pokemonozik, és amikor hülyegyerekek mentek el melletem az utcán pokémon-nal és mondtam nekik "Hülyegyerekek ilyen szar játékkal még a csöves sem játszana. Meddig tart szerintetek?
Nem játszottam vele, nem követtem a híreit, nem érdekel ki mit csinál vele. És emiatt nem is idegesítem magam, neked is ezt kellene tenni. Ha valami nem érdekel akkor ne foglalkozz vele.
2016. nov. 26. 15:13
3/9 anonim válasza:
Mindenki azzal jatszik amivel akar, engem is idegesit egy csomo dolog de attol meg nem hordom le semminek azt aki csinalja -.- Ha jol esik neki hogy pokemonozik pokemonozzon ha teged nem erdekel ne foglalkozz vele.. Biztos te is csinalsz olyan dolgokat amik masnam nem tetszenek, de mas velemenye miatt nem fogsz lemondani rola nem?..
Amugy nem vagyok fanatikus nem jatszok vele, talan egyszer ha kiprobaltam, de pont leszarom ki mivel jatszik tedd te is ezt..
2016. nov. 26. 15:23
4/9 Amarok Tonrar válasza:
Nem jobban, mint a szokásos Counter Strike, League of Legends, Battlefield, Call of Duty, Assassin's Creed, stb. őrületet. Számomra tucattermék mind, hidegen hagynak. Akinek tetszik, hajrá, amíg engem békén hagynak vele.
2016. nov. 26. 17:11
5/9 anonim válasza:
Megmondanád kérlek, hogy mivel töltöd a szabadidődet? Hadd gúnyoljalak már ki téged.
Pontosan hogyan is zavarja a kis életedet az, hogy valaki valamivel játszik? Most én is pattogjak itt, hogy elmegyek üzletbe és a 8 éves kisfiúnak, anyuci megvette a cod-ot? Nem, hidegen hagy, mert én nem játszok vele. Szóval téged miért is zavar ez?
2016. nov. 26. 17:32
6/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodj le. Miért ócsárolod azt, aki ezzel játszik? Szerinted rossz játék, más szerint nem. Egyébként szerintem se. Mondj legalább egy normális érvet, hogy szerinted miért rossz. Egyébként meg sokáig fog tartani, mivle netes játék, és hasonlít egy MMORPG-hez (fejlődni kell benn).
2016. nov. 27. 17:52
7/9 anonim válasza:
Meddig?.....még most jönnek az újabb 100pokemonok, a piaci lehetőség, később a kommunikáció nagy jövője van, többen elkezdik majd a 17es nyáron Go Pokemon
2016. nov. 28. 08:47
8/9 anonim válasza:
Kábé én is így vagyok vele, az animénől meg megnéztem egy részt és szerintem borzalmas:\
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!