CS GO-ban ha sokszor megölnek visszaesik a rangom?
Figyelt kérdés
Sziasztok,tegnapelött vettem meg a CS GO-t,az a kérdésem, hogy ha sokszor lesz rosz a statom ,sokszor veszt a csapaotom akkor visszaesek a rangban? Pl. Silver 2-böl Silver 1-be?2016. nov. 25. 11:30
1/3 anonim válasza:
Bonyolultabb a számítás, amúgy igen, a lényeg ez. De ha csak a rang érdekel, soha nem fogsz fejlődni. Ezen az oldalon is százával vannak olyanok, hogy "nem merek játszani, mert félek, hogy visszadob Silverbe". Na, akkor soha nem is fogsz továbbjutni.
Egyébként bárki, aki magasabb rangban játszik, megmondhatja: semmi különbség nincs a Silver és pl. Master Guardian ligák között- ugyanolyan idióták vannak ott is, csak jobban tudnak célozni.
2/3 A kérdező kommentje:
nemkell félteni :) gyorsan haladok előre,többször is voltam mar az elsö a meccsen,
viszont én már 8 éve játszom a CS 1.6-ot
2016. nov. 25. 13:09
3/3 A kérdező kommentje:
és azt mutatja is hogy visszaesik a rangom? mutatja ahogy levonja a pontokat?
2016. nov. 26. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!