Mi a jó a skypvpben? - Ugrálsz = lelőnek - Gyémánt cucc megszerezve = megölnek Ebbe mi a jó?
Most komolyan.... mi a jó a skypvpben???
Már [link] itt is találtam valami olyant hogy "Gyerekek mi a **** jó a askypvpben?? kérlek magyarázzátok meg, idegbajt kapok már ettől hogy Skypvp-Skypvp-Skypvp-Skypvp"
Az, hogy játszol(?).
Passz, én nagyon rég mc-ztem, akkor is saját kreatív, építgetős szerón a haverokkal...egyszer mi is csináltunk skypvp-s szerót, de kb. 1 hét alatt ráuntunk...aztán egy paintball-os jóságot dobtunk össze, ami király volt, haverom írt egy titanfall szerű mozgásrendszeres plugint, rohadt jó volt...De a skypvp...passz, valjuk be, az mc nagyrészt 10 év alatti játékosokból áll, lehet, h Pistikét szorakoztatja az, h 0/24-be skypvp-zik. Nagyrészt az van benne, mint amit a kérdésedben megfogalmaztál: "Ugrálsz = lelőnek - Gyémánt cucc megszerezve = megölnek ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!