Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A GTA Onlineban létezhet rpg mód?

A GTA Onlineban létezhet rpg mód?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, mikor régen a SA:MP-vel játszottunk rp szervereken, ahol a játékbeli karakterünkkel egy ugyanolyan életet éltünk mint a való életben. Ennek amit most látok, csak versenyek, lövöldözések, nem látom értelmét. :/
2016. nov. 21. 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak az létezik amit most látsz. Az RPG-nek elég kevés értelme lenne, hiszen ott szinte csak beszélni kell és alig van cselekvés hozzá képest, ez pedig elég unalmas lenne. Az online rendszer másik problémája hogy nemzetközi és véletlenszerűen válogatja össze a játékosokat, így sokszor még a közös (angol) nyelv használata is nehéz, nemhogy angolul roleplay-t játszani. Ez a stílus nem illik ehhez a játékhoz.
2016. nov. 21. 19:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Hogy nem illik hozzá? :) Itt más egyéb kritériumok változtak meg gyökeresen pl a SA:MP óta. Nincs külön egy magyar szerver pl, amire felmehetnénk együtt. Régen igencsak keresettek voltak az rpg módok, tudom, mert én magam is vezettem egy ilyen szervert.

Akkor gondolom a GTA Onlineban az rpghez hasonló munkákat sem fogok találni, mint pl az árufuvarozás, prodok szállítása...?

Így most itt van egy házam, mikor felmegyek random ismeretlen emberekkel dob össze... Ennek így nem látom értelmét...

2016. nov. 21. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!