Sims Gta keverék játék létezhet?
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy találkoztatok-e már olyan játékkal, amely a fent említett két terméket összemossa! Tehát megvan a szociál alapja, de egyben lehet egy akció vagy kalandjáték is. Szerintem tök nagy ötlet van a dologban, jobban lefoglalná az embert mint egy alap sims vagy alap gta, ha a kettőt ötvöznék az valami igen nagyot üthetne.
Vagy tévedek? Van már ilyen?
Nem feltétlenül!
Úgy gondolom a dolgot, hogy például a "safe house" <- ugye a mentési ház, ott azon belül lenne egy kis sims alap. Társalogni a családtagokkal, ellátni a szükségleteket. Lényegében a napi rutinokat húznánk rá egy játékra, megfejelve egy jó kis akció story-val! Mentés után, pl reggel, felöltözés, reggeli, gyerekek suliba stb... Aztán utána jönne a gengszter élet! Ne mondd, hogy nincs benne ötlet! Meglennének a főszereplőnek a kapcsolatai emberekkel, akiket titokban, vagy épp a csaladnal fogadna vendégül! Hatalmas ötlet szerintem
Nem erről szól a GTA, hogy elviszed a gyerekeket iskolába. :) Hiába van a GTA V-ben Michaelnek 2 gyereke, mindegyik nagykorú. Szerintem ez a kiskorú dolog tabu téma a videojátékokban, legalábbis az olyanokban biztos, amiben bele rakétavetőzhetsz a tömegbe.
Amúgy van mindenféle más dolog a GTA-ban, ami kicsit hétköznapi. Golf, tenisz, darts, vadászat, tv nézés, ruha vásárlás, fodrász, tetkó, stb.
A többire nincs szükség, nem adna semmi pluszt az, hogy most fogat moshatsz, vagy új kanapét vehetsz. Majd utána elmész Lesterhez rablást tervezni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!