League of legends be szerintetek kit vegyek? Gnar vs Aurelion Sol?
Figyelt kérdés
gnárral az az 1 bajom hogy nehéz irányitani az átváltozását....aurelion solal pedig jobb vagyok de nem szeretek miden lenni. igazából a lövész/mágust tudom használni a legjobban2016. nov. 18. 22:58
1/4 anonim válasza:
Aurelion Sollal jobb vagyok.. Mikor meg sincs és kell hozzá minimum 100meccs, hogy az átlagnál jobb legyél vele. Kvázi a legnehezebb karakter, míg gnar átváltozásának irányítása egyáltalán nm nehéz.
2/4 A kérdező kommentje:
ok. :D amugy hogy lehet elérni hogy nagyon-nagy legyen az Q ja távolsága?
2016. nov. 19. 11:01
3/4 anonim válasza:
Ha a q irányába mozogsz akkor addig megy amíg egy bizonyos távolságra ér tőled. A legnagyobb távú Q-t úgy lehet csinálni hogy Q-zol majd rögtön nyomsz egy E-t és a Q-dal repülsz.
4/4 anonim válasza:
Gnar átváltozását nem nehéz kezelni? De az. Van kb 15 másodperced ultizni, úgy, hogy ha lát az ellenséges csapat, egyszerűen elekerülik a teamgightot arra az időre. Szóval egy igazán jó Mega Gnar engage-et igenis nem olyan könnyű összehozni (viszont ha jól sikerül azzal megfordíthatsz egy meccset).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!