Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezt hogy lehet megcsinalni?...

Ezt hogy lehet megcsinalni? Van olyan akinek mar sikerült?

Figyelt kérdés
A Fifa 17-ben menedzser karriermodban játszom és ugye a klubvezetesnek vannak bizonyos elvarasai. Van egy ilyen h 2 v 3 akadémiai játékost fejlesszek fel 10 ovr -rel. Ezt h lehet? Mert akárhogy csináltam eddig soha nem tudtam meg 2 játékost igy fejleszteni pedig biztos lehet. Tudom h a heti edzéssel fejlődnek de ott sem olyan utemben max 8 OVR -t fejlődnek.

2016. nov. 18. 00:16
 1/2 anonim válasza:
Az ifiakadémiárol szemelj ki kettő szimpatikus játékost és kizárólag közepes, nehéz szintű ( de főleg nehéz) edzéseket válassz nekik. Minden héten más típusú tréningeket használj nekik. ( értem úgy hogy egyik héten csak a szereléssel, másik héten meg csak a labda vezetést gyakoroltatod stb.) Ha elérte valamelyik a 65 besorolási értéket ajánjl neki szerződést és tedd be cserének vagy a kezdőbe. Ha cserébe teszed akkor viszont gyakran cseréld be. Ha minden jól megy akkor sikerülni fog.
2016. nov. 20. 21:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi a tippet ahogy latom működik a módszer. Amúgy nem kell feltétlenül jatszatnom az ifiket csak ha kéri a vezetés.
2016. nov. 24. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!