Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ajánlanátok nekem jó társasját...

Ajánlanátok nekem jó társasjátékot?

Figyelt kérdés

Kritériumok:

- Táblás (kalandjáték)

- 15 ezernél ne legyen több

- Felnőtt társasjáték (nem szexuális témájúra gondolok)

- Legyen összetettebb és hosszabb

- Magyar nyelv

Lehetőség szerint

- 2-en is élvezhető legyen

- 6-8 ezer forint körül

- Téma: Katakomba, Csontváz, Pók, Kalóz, Ork, Sárkány, Lovag, Telepes

Egyet kinéztem ami nagyon tetszik, de sajna nem kapható sehol sem, és nem tudom mikor lesz, karácsonyig mindenképp megszeretném venni, erről lenne szó: [link]

Ilyen stílusú játék nagyon tetszene.

2016. nov. 17. 19:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor ajánlom a Szellemlovas.hu-s hozzászólásokat is. Én nem adnék ezekre a gémklubos hsz-ekre. Mind amiatt pontozta le, mert 1. kockákkal túl sokat kell dobni, 5-6 játékosnál sokat kell várni, mire te jössz, 3. túl hosszú a játék. A játéknak utána kell nézni, mielőtt megveszed, és akkor nem ér meglepetés, mindenki azt kapja, amire számít. Ha téged ezek nem zavarnak, és szereted a kalandozós, 2-4 játékossal tökéletesen élvezhető játékokat, ahol kockákkal kell dobni, akkor imádni fogod, ezt megmondhatom!
2016. nov. 24. 09:04
 12/12 anonim ***** válasza:
2018. jan. 19. 04:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!