Milyen számítógépes ill. xbox-os játék lenne jó ajándék egy fiúnak?
Rengeteg jó játék van arra a gépre, az életkor számíthat nem tudom lövöldözős cuccnak mennyire örülne. Az egyik legjobb játék az a Grand Theft Auto V (18+) abban van minden, lövöldözés, autózás, hatalmas világ viszont az átlagos xbox játékokkal ellentétben kötelező telepíteni, tehát kell hozzá jópár GB hely merevlemezen vagy pendriveon. Legalább 10 ha jól emlékszem. Van ugyanilyen (nem kell telepíteni) vadnyugatosba a Red Dead Redemption. Autósba a Forza Horizon 1-et ajánlanám (a második rész nem olyan jó). Kizárólag lövöldözősbe (ezekhez jobb ha van net is) Gears of War 1-2-3 (TPS), Halo 4 (FPS). Van olyan űrszerepjáték (ha nem gond az angol), hogy Mass Effect 1-2-3 ezeket egybecsomagolva is lehet kapni viszonylag olcsón. Kalózos bérgyilkosos Assassin's Creed IV: Black Flag. Felfedezős kaland akció Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider. A Max Payne 3 is jó, az tiszta időlassítós lövöldözés.
Én nem vagyok nagy sportjátékos ezért abban nem nagyon tudok tippet adni, de gondolom a legújabb résszel nem lehet melléfogni (az most a 2017es évszámmal fut mindenből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!