Egy nem igazán GTA rajongónak mennyire ajánlott megvenni az ötödik részt?
Maga az ötlet tetszik, de valahogy eddig egyik előző rész sem kötött le. Az ötödikről nagyon jókat olvasok, a tesztek szerint is jól sikerült.
A másodikkal sokat játszottam régen, a harmadik egyáltalán nem tetszett. A Vice Cityt végigjátszottam, de nem életem játéka volt. A San Andreast, ami állítólag a legjobb hamar meguntam. Végül kipróbáltam a negyedik részt, de túl unszimpatikus volt.
Ennek ellenére a Saint's Row sorozattal, ami ugye hasonló, elvoltam, bár sosem játszanám őket végig másodjára is.
Mennyire másabb, dinamikusabb, játszhatóbb, sokszínűbb, élvezhetőbb az ötödik rész a többinél? Már ha az. Véleményeket és összehasonlításokat kérnék. Szeretném kedvelni, de potyára nem akarom megvenni, kellene pár élménybeszámoló, vagy tanács. Köszönöm!
Ha steamen vennéd, ott visszakérheted a pénzed, ha nem játszottál még az adott dologgal 2 órát. Van egy rövidebb dolog az elején, amikor még nem szabadulsz ki a városba, de az csak 10 perc, utána felfedezheted magadnak, hogy mennyire jön be, vagy nem, plusz ott az online rész, amiben szintén rengeteg órát eltölthetsz, de a single playerben is sok lehetőség közül válogathatsz, ha épp nem akarsz küldetésről-küldetésre rohangálni.
Viszont ha az eddigi részeket nem szeretted, kétlem, hogy ez lesz az, ami elnyeri a tetszésed, remek játék, de felépítését tekintve nem különbözik annyira elődeitől.
eléggé én se szeretem a 4.et a sanandreast stb
unakatesóméknál próbáltamki elősször és 1 2 hónap mulva meg is vettem megunhatatlan azóta kedvenc játékom főleg ha a haverjaiddal multyzol
Én nem játszottakm vele, de leírom neked a véleményem a részekről, már amelyik nem 2D-s.
GTA III: Kissé bugyuta, csak úgy in media res belevág mindennek a közepébe, egyszerű küldetések, kevés fegyver, gyenge ai, nem lehet úszni, rohadt sok pénzed van amit nem lehet elkölteni értelmesen, kis terület.
GTA Vice City: Kicsit komolyabb sztori, már lehet jobban költekezni, nem fizetnek a küldetések irreálisan, bár a játék nem valami hosszú és van egy rész a vége felé ahol bele lehet unni. Vannak éttermek, de gyenge az ai, nem lehet úszni és kevés mini játék.
San Andreas: Megosztó rész, egyesek imádják, mások utálják. Továbbra is béna grafika, még mindig irreálisan te vagy a legnagyobb király, de cserébe van rengeteg minijáték, lehet költeni a pénzt, vannak vállalkozások, üzletelhetsz, vannak bandaháborúk, stb. Küldetésekben nincs nagy újítás, a játék kapott egy igen erős rpg jelleget. Továbbra is irreális a közelharc, bénák a stukkerek, de legalább sok van és úszhatsz. Fejleszthető járművek.
GTA IV: Az utolsó rész amit végigjátszottam. Eleinte nem bírtam. De újból játszogatok vele, bár nem vagyok nagy gamer. Depressziós a hangulata és vannak visszaesések az SA-hoz képest, de ami nekem tetszett:
-végre nem te vagy a mindenható
-korlátozza a lőszert
-élethűbben törnek a kocsik
-reális közelharc ( pl. 2 bandatagot most már nehéz megverni egyedül, sőt lehet nem is sikerül)
-reálisabb fegyverek (bár rejtély, hogy shotgannal telibelövöm miért éli túl???)
-reálisabb vezetés (bár néhány kocsi nagyon csúszik, az nrg nagymotor szinte kezelhetetlen)
-van benne telefon, lehet menni minijátékokra haverokkal (én ált. skippelem, de kipróbáltam)
- be lehet menni normálisan az épületekbe, nem töltöget mindenütt
-ha bűnözöl rádhívják a járókelők a zsarukat
-élethű jűrműfeltörés
-nincsenek retardált méretű lövöldözések
a nagy hátrány, h nem annyira testreszabható a karakter, de ez feledhető az előzőek miatt. az ai viszont továbbra is gyenge.
GTA 5:
nem játszottam vele, de nekem úgy tűnik, hogy kanyarodnak visszafelé a realitástól. 5 tonna lőszert vihetsz, rengeteg fegyvert, rengeteg módosítható dolog van, aminek jó része a san andreasban is benne van. story szerintem tűrhető így ránézésre. közelharc megint gatya, egyedül lepofozgattak a youtuberek elég könnyedén több embert is, bár ezt ki kéne próbálni. a rablások kitervelése, végrehajtása viszont szerintem királyul néz ki,a játék is erre van kihegyezve. ráadásul nagyon tolják a multiját. szerintem a IV, V és az SA éri meg megvenni. De nekem most a IV a favorit. Majd évek múlva beszerzem az V-öt, ha megunom a többit.
Jó játékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!