League of Legends season végi jutalmak. Miért nem kaptam meg? Van aki még nem? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval direkt season végére feljutottam gold Vbe, és ott játszottam kb 5-meccset, win és lose is volt, de úgy jött ki a végére, hogy 0 lp-m van. Már látom, hogy csomó barát megkapta az icont, goldos és silveres is, és van olyan, aki eddig goldba volt, most unranked, de olyan is, aki úgy maradt ahogy volt. Nekem viszont még mindig semmi, se lenullázás, se icon, se maokai skin. Van olyan aki még ilyen helyzetben van? Szerintetek várjak még, és megkapom?2016. nov. 12. 20:02
1/7 anonim válasza:
Heló!
Ha season zárás előtt leszel goldban, akkor kapdo meg ezeket. Te nem akkor lettél goldos. Más magyarázat nincs. Nem fogsz semmit sem kapni.
2/7 A kérdező kommentje:
de szezonzárás előtt lettem...még múlt héten csütörtökön
2016. nov. 12. 20:38
3/7 anonim válasza:
Meg kelett volna már kapnod. Ha csak nincs valami eget rengető hiba a játékban, akkor csak az a magyarázat, hogy nem voltál goldban szezon zárásakor. Olyan nincs, 10 nap alatt ne kapd meg, ami jár.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor még várok pár napot, aztán írok a supportnak....
2016. nov. 12. 21:14
5/7 anonim válasza:
Szerintem ha biztos vagy benne, hogy goldos voltál, akkor írj neki, mert valami hatalams hiba történt akkor - amennyi játékosa van a lolnak, előfordulhat.
6/7 anonim válasza:
rengetegen nem kaptak meg meg, se en se a haveromek. Support azt irta, hogy varjunk turelemmel, novenber valahanyadikaig kiosztjak a dolgokat.
7/7 anonim válasza:
Én kétnapja kaptam meg szóval ne aggódj emiatt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!