Hogy játszam a Skyrimet?
Heló!
Először is, bízom benne, hogy a legújabb kiadást vetted meg.
Továbbá, a videómegosztó portálokon, azon belül mondjuk a youtube-on rengeteg videó van, ami a skyrimmel foglalkozik. Az évek során rengeteg tutorial került fel, sőt, végigjátszás is, többek között magyarul, így ha az angol nem megy annyira, akkor adott az aynanyelvű lehetőség.
Csak írd be mondjuk a youtube-ra, hogy "skyrim tuturial" és válassz azok közül, amelyik tetszik.
Sokkal hasznosabbak lehetnek, mint a GYK-ra írt hosszú válasz, már cska a vizualitásuk miatt is.
Onnan, hogy a játék elején eljutsz Riverwoodba, szerintem tedd Parkolópályára a fő quest linet. Csinálj mellékküldetéseket és szinteződj.
Amit én szoktam csinálni, hogy a Whiterun Stabe-től a szekérrel elmegyek Morthalba, ott van egy pali, akit egy kis box után fel lehet fogadni followernek. A játék elején hasznosak élő pajzsnak és málhás lónak. Aztán megint a szekérrel elmegyek Riftenbe, itt felkapok egy üveg meadet és megcsinálom a Thane quest linet, majd irány Falkreath és ott is.
Amint tudom, megveszem a Rifteni házat. Olcsó fel lehet szerelni enchanter és alchemy pulttal. Ezután általában keresek egy feleséget, rendszerint. Az argonian leányzó Windhelm dokkjaiban például megfelel. Könnyű a questje és napi 100 aranyat ad.
Ezután egyszerű kill és fetch questekkel haladok és vadászok. Rengeteg bőrt lehet szerezni így ingyen, amivel bőr páncélokkal fel lehet húzni a smithinget. Az enchanted itemeket érdemes lebontani. Érdemes összeszedni minden gizgazt és elfőzni őket, hogy fejleszd az alchemy skillt. Legjobban a Creep Cluster+Giants Toe+Wheat trióval lehet haladni, de alacsony szinten nem érdemes az óriásokkal kikezdeni.
Ha eléred a 20-as 30-as szintek környékét, sorban bele lehet kezdeni a deadric questekbe is. Közben lehet haladni a guild questekkel is. Az unusual gem-ekhez tartozó questet viszont nem érdemes elindítani, amíg nem szedted össze mind, mert onnantól quest itemek és nem lehet kidobni az inventoryból.
Én nem értem, hogy ez kezdőnek ennyi válasz alatt még hogy nem tanácsolták ezt
www.uesp.net
Ez az oldal nem csak a barátod lesz, de anyád helyett anyád is, végig amíg a Skyrimmal vagy bármelyik másik Elder Scrolls játékkal játszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!