Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem lehet az idén...

Gennyestus kérdése:

Miért nem lehet az idén megjelent pc játékokat ( battlefield 1, F1 2016) letölteni torrent oldalakro?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy illegális a torrentezés és meg kell venni az eredetit.

Az f1 2016 ot már meg is szereztem steamen keresztül.

Csak érdekelne, hogy miért van az, hogy más játék pl Mafia 3 már a megjelenés napján fent van az ncore-on, a fent említettek pedig nincsenek.

Nem tudják őket feltörni?

2016. nov. 7. 21:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ma feltörték a BF1-et :D
2017. febr. 5. 21:14
 12/12 anonim ***** válasza:

"Csak mondom, ez itt egy CODos valszeg... olyanokat állít aminek csak a cheater dolog az igaza... és igen már javitották amúgy. ;)"

Nem vagyok COD-os, BF-fan vagyok már közel két évtizede. Amit írtam, a neten találtam. Érdemes külföldi fórumokat is olvasni, mert anélkül nagyon behatárolt az információ, amihez hozzájuthattok. Persze ehhez tudni kéne németül és angolul is. Ez van, tanuljatok nyelveket!

2017. febr. 21. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!