Gennyestus kérdése:
Miért nem lehet az idén megjelent pc játékokat ( battlefield 1, F1 2016) letölteni torrent oldalakro?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy illegális a torrentezés és meg kell venni az eredetit.
Az f1 2016 ot már meg is szereztem steamen keresztül.
Csak érdekelne, hogy miért van az, hogy más játék pl Mafia 3 már a megjelenés napján fent van az ncore-on, a fent említettek pedig nincsenek.
Nem tudják őket feltörni?
2016. nov. 7. 21:57
12/12 anonim válasza:
"Csak mondom, ez itt egy CODos valszeg... olyanokat állít aminek csak a cheater dolog az igaza... és igen már javitották amúgy. ;)"
Nem vagyok COD-os, BF-fan vagyok már közel két évtizede. Amit írtam, a neten találtam. Érdemes külföldi fórumokat is olvasni, mert anélkül nagyon behatárolt az információ, amihez hozzájuthattok. Persze ehhez tudni kéne németül és angolul is. Ez van, tanuljatok nyelveket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!