A Haegemonia: Az Univerzum Légiói c. játékban hogyan kell befejezni ezt a küldetést? 4. epizód,1. küldetés (Garden of Eden)
Már minden feladatot megcsináltam. A kalózok bolygóját elfoglaltam (Éden rendszerben van a bolygójuk, az enyém az Újvilágban), áthatoltam a Solon bázis védelmén. Először csak egy vadász rajt küldtem, majd még egyet a főhősömmel. Megkaptam a két Kariak találmányt Mohr Telptől, aztán a Solonoktól a terraformálást és az ismeretlen találmányt, amit ha kifejlesztesz, kapsz még egyet. Mindegyik új találmányt kifejlesztettem (kutatás). Lelőttem a Darzok cirkálókat, és ezután akadtam el. Még mindig nincs vége a küldetésnek, semmilyen erre utaló üzenetet nem kapok. Fogalmam sincs, miért nem enged tovább a játék. Egy angol nyelvű végigjátszás szerint a kalóz bolygó elfoglalása után le kell lőni a kalózvezér hajóját, amikor megpróbál elmenekülni, de ez nem történik meg, csak beszól a főhősnek, hogy még találkozunk.
A Birodalominfó menüben, a küldetés céljánál csak annyi van, hogy le kell győznöm a kalózok birodalmát, de ez már elvileg megtörtént, mert nincs több bolygójuk, Édenben pedig nem találtam más kalóz egységeket.
Légyszíves segítsetek, ha tudtok. Köszi.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!