GTA vice city-ben miért nem adja a végküldit mikor likvidálni kell a maffia főnököt?
A nyomdának a Malibu clubnak az autószalonnak és a hajógyárnak mindenféleképpen meg kell lennie ahhoz,hogy hívjanak a nyomdától,hogy jöttek Sonny Forelli pénzbehajtói.
Ha ezek közül valamelyik kimaradt csináld meg. A telefonos küldiket nem muszáj megcsinálni.
Illetve nem elég az,hogy megvetted az ingatlanokat a cégnek minden küldetését meg kell csinálni,hogy bevételt termeljen.(A Vercetti palotát is beleértve)
Sonny emberei a nyomda,a hajógyár,az autószalon és a Malibu club bevételét akarják majd lenyúlni,tehát nem adja be a játék a küldetést,ha ezek a cégek nem tejelnek. :)
Nem lehet,hogy valami speciális mod van neked letöltve ? Nálam eddig mindig ezeket a vállalatokat támadták,meg ami végigjátszásokat láttam a youtube-on ott is így volt.
Nem azt akarom mondani,hogy nem hiszek neked,de lehet nem az „alapverzióval” nyomod ezért adja be neked így.
Nemszoktam modolni csak alap gta-kkal játszom. Persze hogy a youtubeon ezeket látod hisz a legtöbben ezeket az épületeket megvéve érik el az utolsó küldetést. Nemcsoda hogy sokan ezt hiszik hogy kimondottan ezek kellenek holott ez rugalmas. Én azt mondom próbáld ki. :)
Csináld meg a Vercetti házát és a nyomdát mindenképpen hogy bevételt termeljen továbbá csináld meg ezeknél is.
1.Pole Position Club
2.Kauffman Cab
3.Ice Cream Factory
4.Film Studio
Itt esetleg ments egyet majd ötödiknek meg a Hajógyár, Autószalon vagy a Malibu klub valamelyikét. Bármelyiket is csinálod meg ötödik épületnek befogja adni az utolsó küldetéseket. Próbáld ki mind a hárommal akár.
Sonny emberei pedig azokra a helyekre fognak menni ahol már van bevétel ahol nincs oda nem. Ilyen egyszerü. :)
Lehet majd kipróbálom :) Bár nem rémlik olyan nekem,hogy mondjuk a motorosok a taxis céghez vagy a fagyi gyárhoz mennek,de simán lehet ezek után :D
Am nemigen érnek el sose a Malibu clubhoz addigra már illik azért kicsinálni őket :). Egyszer volt,hogy megálltak valamelyik cégnél,lefagytak azt ültek a motoron mint a Buddha szobor várva,hogy szétlőjjem őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!