Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA vice city-ben miért nem...

GTA vice city-ben miért nem adja a végküldit mikor likvidálni kell a maffia főnököt?

Figyelt kérdés
Tehát ott kezdem hogy nem rendes sorrendben csináltam a küldiket. (Malibu > P [Phil küldtései] > épületek [taxi, fagyi, film, nyomda, stúdió stb..] > ezután a love fist > eztán pedig a motoros banda ... vártam a telefont a nyomdától de nem jött, aztán megcsináltam az összes telefonos küldetést de semmi... szval segítség pls 😃

2016. okt. 22. 18:00
 1/9 Nemohalacska ***** válasza:
A nyomdán kívül még legalább öt épületnek kell bevételt termelnie hogy hívjanak. Vagyis érd el még pár épületnél hogy megjelenjen mellette a dollárjel.
2016. okt. 22. 22:24
 2/9 Nemohalacska ***** válasza:
Pontosítok a nyomdán és diaz házán kívül.
2016. okt. 22. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

A nyomdának a Malibu clubnak az autószalonnak és a hajógyárnak mindenféleképpen meg kell lennie ahhoz,hogy hívjanak a nyomdától,hogy jöttek Sonny Forelli pénzbehajtói.

Ha ezek közül valamelyik kimaradt csináld meg. A telefonos küldiket nem muszáj megcsinálni.

2016. okt. 23. 00:34
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Illetve nem elég az,hogy megvetted az ingatlanokat a cégnek minden küldetését meg kell csinálni,hogy bevételt termeljen.(A Vercetti palotát is beleértve)

Sonny emberei a nyomda,a hajógyár,az autószalon és a Malibu club bevételét akarják majd lenyúlni,tehát nem adja be a játék a küldetést,ha ezek a cégek nem tejelnek. :)

2016. okt. 23. 00:39
 5/9 Nemohalacska ***** válasza:
Sonny emberei azokat nyúlják le amelyikek készen vannak. Tehát teljesen mindegy melyikek azok az épületek. Próbáltam már sokféle variációt így volt hogy a Malibu Clubot hagytam ki és akkoris megadta az utolsó küldetést. Itt a bizniszek száma a lényeg. Ami fix a Vercetti épülete meg a nyomda a többi édesmindegy melyik csak 5db legyen belőle ami már termel bevételt.
2016. okt. 23. 18:04
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Nem lehet,hogy valami speciális mod van neked letöltve ? Nálam eddig mindig ezeket a vállalatokat támadták,meg ami végigjátszásokat láttam a youtube-on ott is így volt.

Nem azt akarom mondani,hogy nem hiszek neked,de lehet nem az „alapverzióval” nyomod ezért adja be neked így.

2016. okt. 23. 18:54
 7/9 Nemohalacska ***** válasza:

Nemszoktam modolni csak alap gta-kkal játszom. Persze hogy a youtubeon ezeket látod hisz a legtöbben ezeket az épületeket megvéve érik el az utolsó küldetést. Nemcsoda hogy sokan ezt hiszik hogy kimondottan ezek kellenek holott ez rugalmas. Én azt mondom próbáld ki. :)

Csináld meg a Vercetti házát és a nyomdát mindenképpen hogy bevételt termeljen továbbá csináld meg ezeknél is.

1.Pole Position Club

2.Kauffman Cab

3.Ice Cream Factory

4.Film Studio

Itt esetleg ments egyet majd ötödiknek meg a Hajógyár, Autószalon vagy a Malibu klub valamelyikét. Bármelyiket is csinálod meg ötödik épületnek befogja adni az utolsó küldetéseket. Próbáld ki mind a hárommal akár.

Sonny emberei pedig azokra a helyekre fognak menni ahol már van bevétel ahol nincs oda nem. Ilyen egyszerü. :)

2016. okt. 23. 20:36
 8/9 Nemohalacska ***** válasza:
Ha pl a Malibu Clubot veszed meg ötödiknek akkor ahhoz Sonny emberei el sem érnek mivel a motorosokat a játék a második szigetre spawnolja s a motorosok mindig ahoz az üzlethez mennek ami éppen a legközelebb van hozzájuk. Mire a Malibu Klubhoz érnének már mindegyiket kinyírod. :D
2016. okt. 23. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:
78%

Lehet majd kipróbálom :) Bár nem rémlik olyan nekem,hogy mondjuk a motorosok a taxis céghez vagy a fagyi gyárhoz mennek,de simán lehet ezek után :D

Am nemigen érnek el sose a Malibu clubhoz addigra már illik azért kicsinálni őket :). Egyszer volt,hogy megálltak valamelyik cégnél,lefagytak azt ültek a motoron mint a Buddha szobor várva,hogy szétlőjjem őket :D

2016. okt. 24. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!