GTA 5 'Online' SecuroServ?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A GTA 5 'Online'-ba csináltam magamnak SecuroServ-et. A problémám a következő: Ha én belépek, hogyan tudok más embereket behívni a saját SecuroServ-be? Nézegetem videót róla. Kerestem a nagy testvérben ' Google' de nem semmire nem jutottam. Kérlek segítsetek.
Platform: Microsoft xBox ONE
Segítőkész válaszokat előre is köszönöm!
2016. nov. 5. 18:29
1/3 Tigris Balázs válasza:
Elindítod a CEOt akkor int. Menü, legfelső, hire bodyguard, választhatsz kit hívsz meg
2/3 tf2levi válasza:
Loginolsz CEO-ként! Belemész az interakció menübe! (M betű megnyomásával) "SecuroServ CEO" Rányomsz és azután "Hire Associate" Válogathatsz hogy riválisokat, másik CEO-kat hívsz meg, vagy munkára várókat, vagy sima játékosokat!
3/3 tf2levi válasza:
Ja ne haragudj! XBox platform! Nem olvastam végig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!