Ti is szoktatok néha zenét hallgatni játszás közben? És ha igen milyen játék közben?
Figyelt kérdés
2016. okt. 31. 17:44
1/8 anonim válasza:
elektronikus zenét fps közben mert felpörget
2/8 anonim válasza:
World of Tanks közben, rockot. Megnyugtat, így nem érdekelnek az arta-játékosok ,,ott a lilacsítergoldnoob, lőjük meg" gondolatai.
3/8 anonim válasza:
Konzolon játszom, általában megelégszem a játék saját zenéivel, ha nem kirívóan sz*r a felhozatal :) esetleg ha lehetôség van rá, összedobok egy, a témához passzoló mp3 tracklistet alá.
Külön "forrásból" nem szoktam audio-aláfestést igénybe venni. :)
4/8 anonim válasza:
Aminél nem fontos a történet, (vagy nincs is). Multiplayer fps, fifa, rocket league, minecraft, gta online, stb. Zenékből meg mindig az adott kedvenceimet hallgatom.
5/8 anonim válasza:
Ketten is írták az FPS-t ami csak azért értdeeks,mert ott aztán tényleg fontos, hogy halld mi történik.
Személy szerint jelenleg csak WoW és LoL megy nálam. Előbbinél nem, utóbbinál viszont hallgatok zenét.
7/8 anonim válasza:
#5 Ha egy pörgősebb fps-el játszok egyedül, pl: Cod, Titanfall, Overwatch, akkor nem arra megyek, hogy minél jobb legyek hanem csak élvezem a játékot. Persze ha nem egyedül játszok, hanem haverokkal akkor nem hallgatok zenét, vagy pl egy taktikai fps-ben, mint a Rainbow Six Siege abban fontos a hang.
8/8 anonim válasza:
Csak a Minecraft-nál hallgattam zenét ,amíg játszottam vele ,a többi játéknál nem hallgatok ,mert nem tudok figyelni. pl: CS-ben nem hallom a trap-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!