Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri most egy Xbox One-t...

Megéri most egy Xbox One-t vagy egy PS4-et venni?

Figyelt kérdés

Csak mert tudtommal nemsokára jönnek ezeknek a feljavított verziói?

És ha igen akkor meiket?

És elég a pl. 5 gb-s vagy nagyobb kell?

Bocsi, de egyáltalán nem értek hozzá, eddig mindig is pc-s voltam, de szeretnék venni egy konzolt, és láttam már 500 gb-s xbox one-t csak 100k ft-ért.

Szerintetek melyik?

A válaszaitokat köszönöm!!! ;)

2016. okt. 30. 01:54
 1/9 A kérdező kommentje:
bocsi: *melyiket* , ott az elején :D nem tudom miért írtam így XDD
2016. okt. 30. 01:56
 2/9 anonim ***** válasza:

A megéri relatív kifejezés én konzolt azért vettem mert érdekeltek a rá kiadott címek. Ha ezek közül egy se érdekel akkor felesleges konzolt venned.

Mer pc-re ugyanúgy kijönnek nem ex címek.

Hardware szinten kb ugyanaz a két gép. Irányításra totál szubjektív kinek mi jön be. Mind a kettő simán megszokható. Multira mind a kettő fizetős.

A többi meg minimális eltérés XO-n van Skype de nem hinném h ez döntő érv.

Am meg akár "új" akár "régi" XO/ PS4 egy uncharted 4 ugyanúgy elfut a 2013-as PS-en mint a most novemberben kiadottan. Csak valamivel jobban néz ki. Meg nagyobb a HDD-je alapból amit egyébként is cserélhetsz.

Minden egyéb csak fanbojság. A címek alapján dönts.

2016. okt. 30. 08:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Igen, elsősorban a játékok miatt szeretnék konzolt venni, mert pl.: Until Dawn-t már nagyon régen ki szeretném próbálni, de xbox-ra is vannak játékok, amivel játszani szeretnék.

Az irányítás meg nem számít, bár nekem az xbox kontroller jobban bejön, de persze az számít a legkevésbé gondolom.

2016. okt. 30. 08:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Határeset. Egyre több exkluzív elérhető Xbox One-ról a Windows 10-es MS store-ban, illetve a PlayStation streamer szolgáltatása (PS Now) is elérhető már PC-re, bár azon azt hiszem, egyelőre csak PS3 játékok játszhatók.

Mindkét gyártó keményen dolgozik azon, hogy kinyírja a konzoljait. Lehet, hogy az utolsó generációt éljük, ahol a konzol még ténylegesen egy fizikai eszköz, nem pedig egy szolgáltatás.

2016. okt. 30. 09:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Én konzolt akkor vennék, ha nem lenne pénzem gépet fejleszteni. Mert egy konzollal mindenképp olcsóbban jössz ki, mint egy PC-vel, ne adj isten egy laptoppal. Azt is bele kell számolnod, hogy Xbox One-ra és PS4-re nincs tört játék. Viszont öröm az ürömben, hogy az Xbox 360-as játékok jelentős részét lejátssza a One. Ez a PS4-re már nem igaz, illetve van valami fizetős szolgáltatás, de a játék tudtommal nem kerül a gépedre, hanem streamelve van, vagy mi.

Én ha vásárolnék konzolt, akkor biztos, hogy One-t vennék, PS4 nagyágyú exkluzívok ide vagy oda. Nálam nagyon pozitív, hogy a 360-as játékokat viszi a One.

De ha van pénz PC-re, akkor inkább maradj annál. És igen, megéri, de csak az exkluzívok miatt. Egy Forza Horizon 3 miatt ne vegyél konzolt, mert 1., kicsit sok az a 100.000 Ft egy játék miatt, 2. ott van PC-re is már. Mindenképp nézz szét az exkluzívok között, és afelé menjél, illetve nézd meg, hogy milyen 360-as játékok kompatibilisek a One-nal.

2016. okt. 30. 11:02
 6/9 A kérdező kommentje:

#2: Elképzelhető, hogy igazad van.

#3: Van egy jó gépem, épp most fejlesztettem, ezek vannak benne:

i5-4460

GTX 1070 8 GB

16 GB RAM

Tudom, hogy ez egy jó gép, és pont a játékok miatt szeretnék konzolt venni, azt viszont nem tudtam, hogy xbox játékok leszenk windows 10-re, azt hittem, hogy pl. a Forza Horizon 3-t csak kiadták pc-re is.

Szóval akkor szerinted a gépemet fejlesszem mégjobban, és ne vegyek konzolt?

2016. okt. 30. 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:

"Szóval akkor szerinted a gépemet fejlesszem mégjobban, és ne vegyek konzolt?"

Ha az Until Dawn rá ér, akkor fejlesz most gépet mert az "új" konzolok úgy is 140 körül lesznek, (ha azt vennéd) addig le megy az áruk. Mondjuk 3 év múlva lesz ilyen 80 E addigra lesz egy jó géped és olcsóbban vehetsz konzolt is.

Ha nem ér rá az Until Dawn v úgy gondolod h nem akarsz várni akkor vegyél egy 13-as 500 GB-set azt már kapsz 90 E-ér kicserélteted szerveiben a lemezét ha kell, a többi zseton meg megy pc-re.

2-es

2016. okt. 30. 14:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen megfogadom, egyenlőre még akkor nem veszek konzolt, mert a gépemen minden fut, majd legfeljebb egy év múlva
2016. okt. 30. 17:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ha megtehetném, akkor Xboxot vennék.
2016. okt. 31. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!