Atex09 kérdése:
Megéri xbox 360-at venni még?
Figyelt kérdés
jobban csak fifa,gta5 megéhány lovoldozos jatak lenne rajta. a választ/válaszokat elore is koszi.2016. aug. 19. 06:12
3/10 anonim válasza:
Szerintem még mindig megéri. Sok jó játék van rá.
5/10 A kérdező kommentje:
köszi de one-t nem szeretnék venni mert nem jon be a 360 jobban tetszik csak nem tudom mennyire éri meg ezt venni
2016. aug. 19. 14:10
6/10 anonim válasza:
Megéri, azzal is el lehet lenni, csak már játékok nem jönnek ki rá. Ha olyan játékokkal akarsz játszani, amik 360-ra vannak és nem jönnek be a Oneos játékok, akkor vegyél 360-at nyugodtan.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2016. aug. 20. 07:42
8/10 anonim válasza:
Én nem vennék 360-at. Elég gyenge már hardverileg, nem jön rá már semmi. Ha xbox kell akkor One. Bár még a pc mindig jobb játékra.
9/10 anonim válasza:
De mit jelent az hogy a one nem jön be? Miért tetsik jobban a 360? Semmiben nem jobb.
10/10 Sajt hurka xD válasza:
Hát mennyi pénzed van? Úgy vegyé onet hogy maradjon is pééééééz! Am xbox 360 om van jasper alap lap (legerősebb) gta5 full grafika 60 fps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!