Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri xbox one-t venni?

Megéri xbox one-t venni?

Figyelt kérdés
Megéri ennek a gépnek a megvásárlása? Hol érdemes megvenni? Ha egy ilyen gépet akarok venni , akkor ugye nem kell hozzá az xbox live gold? Játékok közül az Overwatch-ban gondolkoztam.
2016. júl. 24. 14:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
42%

PS4 erősebb meg jobb is.

Alapvetően ha multi playerezni akarsz (amire az overwatch is épül), akkor de, kell live gold előfizetés.

Szerintem PS 4 jobb, de ha nem azonnal veszed, 2017 decemberében jön ki a PS4 Neo meg az Xbox One S, amivel végre elérhető lesz a fix 60fps, és a rengeteg fps drop is sokat javul majd. Mondjuk szerintem ideje is lesz, mert minden nagyobb rendezvényen számítógépen lekódolt játékokat mutogattak, aztán a konzolra megjelent játék grafikája messze alulmaradt a nagy bemutatókhoz képest, mert túl gyenge volt hozzá mindkét konzol.

2016. júl. 24. 14:59
 2/13 anonim ***** válasza:

Én majd pár év múlva tervezem a megvételét, amikor olcsón be lehet majd szerezni.

A ps4 nem jobb, csak más előnyei vannak, mint ahogy az xbox one-nak is meg vannak az előnyei.

2016. júl. 24. 16:30
 3/13 anonim ***** válasza:
41%
Az Xboxból augusztusban jön frissített (erősebb) változat, a PS4-ből, ha minden igaz, december körül, aztán 2017 év végén az Xboxból a következő generáció. Nem éri meg most egyiket sem megvenni.
2016. júl. 24. 18:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Akkor most jobb lenne ha egy xbox-ot vennék? (Nem a one-ra gondolok). Igazából csak pár játékot szeretnék rajta játszani a haverokkal /multiplayer-ezni. Szerintetek mi lenne a legjobb ebben az esetben? Tudom 2016-től nem gyártanak már rá játékokat, vagy lehet ez év végén fog megtörténni?
2016. júl. 24. 20:06
 5/13 anonim ***** válasza:

Multiplayerre NINCS jobb gép az Xboxnál. Igen, még a PC sem olyan jó. Aki ezért lepontoz vagy lehülyéz, az még életében nem játszott a barátaival Live-on keresztül. A legkiforrottabb, legjobban működő online gaming rendszer a piacon. Nincs konfigurálás, sem csatlakozási hiba, nem dob le a szerver, minden azonnal, egy gombnyomásra működik.

Amúgy van PS4-em is, és izgatottan várom a jövő évi exkluzív játékokat, de 100%, hogy a multiplatform címeket továbbra is Xboxon toljuk a haverokkal.

2016. júl. 25. 01:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha haverokkal akarsz játszani, vedd azt, ami a haveroknak is van.
2016. júl. 25. 08:57
 7/13 anonim ***** válasza:

"Az Xboxból augusztusban jön frissített (erősebb) változat" Ami most érkezik az a SLIM VERZIÓ (4K-s videót tud lejátszani,HDR,kényelmesebb kontroller,beépített tápegység stb).Tulajdonképpen csak egy ráncfelvarrás lesz.

"2017 év végén az Xboxból a következő generáció"

Nem lesz még következő generációs konzol.A "Project Scorpio-t" fogják kiadni majd.

Nem érdemes most konzolt venni?Szinte mindenhol lement az Xbox One ára.70 ezerért (felújított )még a hülyének is megéri.

2016. júl. 25. 14:38
 8/13 anonim ***** válasza:

"Nem lesz még következő generációs konzol.A "Project Scorpio-t" fogják kiadni majd."

A Project Scorpio 6TFLOPS számítási teljesítménnyel alaphangon négyszer gyorsabb az Xbox One-nál. Meséld be a nagyanyádnak, hogy ez nem generációs különbség.

2016. júl. 25. 15:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Aha értem.Akkor szerinted a Project Scorpio-val belépünk a 9.generációba?Az Xbox One támogatottságát pedig abbahagyják 1-2 éven beül?
2016. júl. 25. 15:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem lennék meglepve. Ez hatalmas különbség. Ha írnak egy játékmotort, ami kihasználja ezt a teljesítményt, azt nem lesz egyszerű visszabutítani a mostani gépekre. Ha architekturális különbségek nem lesznek, akkor az adhat egy kis haladékot, de így is szükség lesz egy plusz absztrakciós szintre hardver és játék között, ami az egyik platformnál negatív hatásként fog jelentkezni, vagy lényegesen nagyobb munkabefektetéssel dolgoznak natívan mindkettőre, amit a 3rd party fejlesztők csak akkor fognak bevállalni, ha számítanak rá, hogy megtérül az eladásokban.
2016. júl. 25. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!