Megéri xbox one-t venni?
PS4 erősebb meg jobb is.
Alapvetően ha multi playerezni akarsz (amire az overwatch is épül), akkor de, kell live gold előfizetés.
Szerintem PS 4 jobb, de ha nem azonnal veszed, 2017 decemberében jön ki a PS4 Neo meg az Xbox One S, amivel végre elérhető lesz a fix 60fps, és a rengeteg fps drop is sokat javul majd. Mondjuk szerintem ideje is lesz, mert minden nagyobb rendezvényen számítógépen lekódolt játékokat mutogattak, aztán a konzolra megjelent játék grafikája messze alulmaradt a nagy bemutatókhoz képest, mert túl gyenge volt hozzá mindkét konzol.
Én majd pár év múlva tervezem a megvételét, amikor olcsón be lehet majd szerezni.
A ps4 nem jobb, csak más előnyei vannak, mint ahogy az xbox one-nak is meg vannak az előnyei.
Multiplayerre NINCS jobb gép az Xboxnál. Igen, még a PC sem olyan jó. Aki ezért lepontoz vagy lehülyéz, az még életében nem játszott a barátaival Live-on keresztül. A legkiforrottabb, legjobban működő online gaming rendszer a piacon. Nincs konfigurálás, sem csatlakozási hiba, nem dob le a szerver, minden azonnal, egy gombnyomásra működik.
Amúgy van PS4-em is, és izgatottan várom a jövő évi exkluzív játékokat, de 100%, hogy a multiplatform címeket továbbra is Xboxon toljuk a haverokkal.
"Az Xboxból augusztusban jön frissített (erősebb) változat" Ami most érkezik az a SLIM VERZIÓ (4K-s videót tud lejátszani,HDR,kényelmesebb kontroller,beépített tápegység stb).Tulajdonképpen csak egy ráncfelvarrás lesz.
"2017 év végén az Xboxból a következő generáció"
Nem lesz még következő generációs konzol.A "Project Scorpio-t" fogják kiadni majd.
Nem érdemes most konzolt venni?Szinte mindenhol lement az Xbox One ára.70 ezerért (felújított )még a hülyének is megéri.
"Nem lesz még következő generációs konzol.A "Project Scorpio-t" fogják kiadni majd."
A Project Scorpio 6TFLOPS számítási teljesítménnyel alaphangon négyszer gyorsabb az Xbox One-nál. Meséld be a nagyanyádnak, hogy ez nem generációs különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!