Melyik volt az eddigi legjobb játék amivel játszottál?
Sziasztok!
Nos, tudni kell hogy nekem mindig is szar gépem volt, tehát sokat nem játszottam, viszont most újítottam, és szeretném ha leírnátok a kedvenc játékaitokat amivel eddig játszottatok, illetve ha még eszetekbe jut valami, jó sztorival azt is nyugodtan hozzáírhatjátok.
Heló!
Olyanokat írok, amiknek nagyon jó története van, és a keedvenceim:
Warcraft 3, Alan Wake, Bioshock, Witcher sorozat, F.E.A.R.
Half Life 2 és a 2db Episode, sajnos az előzőket nem tudtam kipróbálni.
Crysis, egyszerűen imádtam az atmoszférát.
(Far Cry 4, zárójelbe rakom, mert maga a játék nem nagyon jött be, de a map, az atmoszféra a deign miatt ide kell raknom.)
Ori and the blind forest, legjobb platform játék amivel valaha játszottam.
GTA San Andreas, nem kell részleteznem.
Dota 2, de még a Reborn előtt. Egyszerűen imádtam, de aztán elk*rták.
Borderlands 2, osztálytársammal játszottam és számomra a legjobb coop.
Terraria, ezt is imádtam/imádom. Bár már rég játszottam vele. Ezt egy ismerőssel toltam. De nemsokára szerintem előveszem megint.
Planetside 2, a sivatagos map és a hatalmas csaták megfogtak, de még a gtx 1070-el is lemegy néha 30fps, re nagy csatákban low árnyékokkal ezért nincs kedvem játszani vele.
BF 3 és 4 a multi miatt.
Forza Motorsport 6 Apex, számomra a legjobb autós játék.
Portal 2, tökéletes egyjátékos és coop játék.
Jelenlegi kedvencem a Paragon.
Biztosan kihagytam pár kedvencet.
(Fallout 2, ez volt az első játék amivel játszottam. Nem is emlékszem rá, meg 6-8 évesen nem is tudtam, hogy mit kell benne csinálni, nem tudtam angolul 1 szavat se. Csak kattingattam mint valami hülye. De ehhez a játékhoz is pozitiv emlékek fűznek.)
World of Tanks, de abbahagytam azt is, mert arták valahogy így láttak:
,,Húú lilacsítergoldnoob, puff neki!". És ez baromi frusztráló tud lenni. Conutre Strike GO is volt egy darabig, de nekem nem jött be.
1, tudom hogy általános kérdés, viszont nem igazán ismerem főleg a mostani játékokat, épp ezért tettem fel a kérdést.
CS:GO-val már játszom egy ideje, úgyhogy azzal képben vagyok, csak szeretem a jó sztorival megáldott játékokat.
Köszi a válaszokat srácok, ment a zöldkéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!