Tényleg ilyen sokan csalnak a Battlefield 1-ben?
MILYEN sokan?
Én még nem találkoztam csalókkal, csak olyanokkal, akik jobban játszottak nálam.
Abból gondolom, hogy átlagban egy 1 órás játék alkalmával 5-6 játékost kiszórnak. Eszembe jutott az is, hogy nagy ping miatt kirakja, mert más játékoknál találkoztam ilyen 1-5 perces bannt kap az illető, ha túllépi a pinghatárt...
A másik fura, hogy miután kiszórják a bannokat érdekes módon nem halok meg félpercenként, nem lőnek le a falon keresztül stb.
Azt hagy tegyem hozzá, hogy én nem a tizenéves pattanásos kategória vagyok, elég régóta játszok és meg tudom különböztetni hogy mire képes egy profi és egy amatőr, avagy egy szerencsés találat...
Szerencsések vagytok. Folyamatosan bannolnak a szervereken, pl most is (pont vége van a körnek és alt taboltam :) ) a gyerek teljesen lehetetlen helyről lőtt le, a fal se zavarta, hogy ott van és rá 1 percre kapta a bannt. Első játékom ma, 5 perc után ilyen fogad.
Amúgy a másik kérdésem az lenne, hogy ezeket nem lehet reportolni vagy valami? Nem lehet ezeket megfosztani végleg a játéktól vagy valami? Mert én szívesen jutalmaznám minusz 40 eurótól, hátha megjön a kedve a tisztes játékhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!