A Stronghold-ot hogy kell telepíteni?
Az a baj,hogy nem vagyok nagy PC guru,nem nagyon értek hozzá. Igazából csak online játékokkal játszok ,főleg MMO-k. Viszont a Stronghold régi nagy kedvencem,de már évek óta nem játszottam vele és szeretném elkezdeni megint. Leginkább a Stronghold Crusader 1-2. érdekelne. Ezeket hogy kell megszerezni ? Megkell venni? Vagy online le lehet tölteni? Vagy hogy?
A számítógépem tárhelye stb nem szempont mivel elég modern,csak azt szeretném megtudni hogyan játszhatnék.
A legtisztább az, ha megveszed:
Köszönöm a válaszokat.
Amúgy a wishlistek közül melyiket érdemes letölteni? Mert elég sok app van.
Rendben,köszönöm.
Mondjuk találtam appokat wishlist néven:"D
előző vagyok:
de azt a 40euró-t honnan vetted? a linken is 9 euró a stronghold crusader, mert feltételezem, hogy nem a stronghold crusader 2 kell mert az újabb (pár éves) így nemhiszem hogy arra gondoltál... a sima stronghold a crusader előtt volt pár évvel, lehet arra értetted az 1-et, míg a s. crusader a 2-es
igazából a crusader óta a sorozat nem tudott nagyot durrantani, persze egy próbát megérnek a későbbi részek is, mert kinek mit tetszik nem tudni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!