A Stronghold Crusader nevű játékban milyen stratégiákat tudtok a Kalifa (a Skorpió) ellen?
Hogyan érdemes támadni?
Hogyan érdemes védekezni?
Heló!
Szeret gyújtogatni, szóval figyelj arra, hogy ha hosszútávra tervezel, hogy legyen minél előbb várad, oltáshoz szükséges embereid, és íjázaid, akik leszedheti ka gyújtogatókat.
Nem nehéz elverni - sőt -, mert ezt eltekintve kb olyan, mint egy kígyó az első részből.
Támadásnál íjászok, és katapult, mert otthon si szeret gyújtogatni, ha betámadsz.
(kis trükk, tegyél be a várába favágót, és akkor felgyújtja, és egyúttal a várát is)
" Amúgy úgy emlékszem, nem lehet épületet letenni túl közel az ellenséghez, tehát a favágós trükk kilőve."
Teljes bizonyossággal kijelenthetem, hogy sokkal többet Storngholdoztam - és még mindig játszunk vele - mind multiban, mind a kapmányokat nézve, mint Te - főleg a kommented alapján - így ha én azt írom, hogy van rá mód, hogy leted da favágót az ellenség területére, akkor az nem egy "úgy emlékszem dolog", hanem biztos.
Védekezés:
Gondoskodj a váradban megfelelő számú íjászokról és íjpuskásokról. Fontos, hogy legyenek négyszögletes és/vagy keerek tornyaid, amikben helyet foglalhatnak a hajítógépek, mivel kalifa szeretettel küldözgeti a katapultjait. Én személy szerint fölöslegesnek tartom kutak és ciszternák építését, csak a szabad parasztjaidat pazarlod rá. A nyersanyaglelőhelyekhez, amik nincsenek közel a váradhoz, állomásozzanak mindig íjászok és íjpuskások, így nem lesz gondod a gyújtogatással. :)
Támadás:
Számtalan alkalommal kivégeztem minimális veszteséggel. Kell hozzá 20 katapult, 30 íjász, 30 íjpuskás, 30 lovas íjász, 15 kardforgató, 10 tűzhajítógép. Porig rombolod a várát, közben a tűzhajítogépeiddel leszeded a megmaradt íjászait és tűzhajítóit. Innentől már gyerekjték kivégezni a királyt a kardforgatóiddal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!