BF3 "WAITING FOR GAME TO EXIT"?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Körülbelül egy hónapja, hogy win10-re váltottam(x64), viszont amikor a bf-et ráraktam, akkor ezt adta ki a kék sávban, töltés közben. Feladatkezelőben 32bites bf-et ír(automatikusan töltötte le originről ami szintén csak 32bitesen volt a neten). Újratelepítettem a játékot, de sajnos nem segített. Visszatelepítettem 7-re(x64) és itt ugyanezt adja ki(előtte ment, mostmár nem). Kompatiblitást néztem, firefoxal néztem de semmi jó. Csak úgy jó ha bezárom a feladatkezelőben a bf.exe(32bit) alkalmazást és ujranyomom a JOIN gombot(szobáknál). Sajnos többet nem tudok hogy miben lehet a gond. Maximum az új originre gyanakszom.
Üdv:)
2016. okt. 24. 12:04
1/2 anonim válasza:
Nekem is csinált ilyet egyszer-kétszer. Én kilptem az originből és a Battlelogból. Bezártam a böngészőt. utána megnyitottam a Bf3-mat újra és jó lett.
2/2 anonim válasza:
nekem a feladatkezelőben kézzel kellett leállítanom a bf3.exe fájlt és utána elindult. 64bites rendszernél mindenképpen a 64 bites játékot futtasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!