Linux játékra, valamelyik verzió?
Figyelt kérdés
Valamelyik linux jó játékra?
Pl: gta 5, global offensive, meg ilyen multiplayer shooter játékokra gondolok..
2016. okt. 22. 13:03
3/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2016. okt. 22. 13:56
4/6 anonim válasza:
A Linux nem Windows, úgyhogy minden játék nem fog elindulni rajta, de a Global Offensive-nek konkrétan van Linux verziója.
Hogy ezen kívül még mi, azt a steam-en a megfelelő tagek használatával meg tudod nézni. Például: [link]
Kezdő Linuxosoknak szerintem a Linux Mint Cinnamon Edition a legjobb.
5/6 anonim válasza:
elég sok játékot kiadnak már linuxra pl van steam is már. Nézz utána hogy a kedvenc játékaidat kiadtáke rá. Ha igen gyakorlatilag bármelyik felhasználóbarátabb disztró jó lehet.
6/6 anonim válasza:
Én linux mintet használok, gyakorlatilag az összes játékomat kiadták steam-en linuxra. Egyre több játékot adnak ki steam-en linuxra is, de az újabb játékokról jobb, ha lemondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!