Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit kell tennem ilyenkor?

Mit kell tennem ilyenkor?

Figyelt kérdés
Feltelepítettem az Assasin's Creed 2-őt, de amikor el akarom indítani a játékot bejön a kis töltő ablak, de egy kis idő után bejön egy másik ablak, és azt írja, hogy a játék indításához valami internet kapcsolat szükséges, és nem tudom, hogy ezt most hogy érti.Mit lehetne tenni, hogy el tudjam indítani a játékot?Egyébként a játék letöltött.
2010. ápr. 26. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt a baj én is letöltöttem nem indult ezért megvettem..

sztem vedd meg eredetiben

itt meg is tudod venni: [link] 7990Ft-ért

2010. ápr. 26. 16:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy meg fogom venni.
2010. ápr. 26. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt már aazt hiszem közzé tettem valahól... De azért elmondom még egyszer... Az assasin's Creed2-t az ubisoft a játéktörténelemben elösször egy igen érdekes DMR-el védte. Ami azon az elven alapúl hogy, nem csak hogy internet kapcsolat szükséges de az EREDETI JÁTÉK IS. Ezt úgy oldották meg az ubisoft nál hogy egy csomó szervert hoztak létre ami azt figyelte hogy az éppen játszó emberek ereteiben vették e meg. És ha ez a szerver úgy látja hogy te illegális vagy kidob... Ezzel már a telepítésnél találkoztatok és a játék közben is fogtok. Jahh és h ne keljen fáradoznotok:NINCSEN JELENLEG CRACK!!! Tehát vagy eredeti vagy semmi :üdv DeRiL
2010. ápr. 26. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
vagy steamon vedd meg
2010. ápr. 26. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:

DE VAN HOZZÁ CRACK!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. ápr. 27. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt töltsd le és Readme-ben megtalálod a teendőket. Na látod, hogy nem is kell megvenni a játékot. Jó szórakozást. U.I.: Nálam működöt, tehát gondolom nálad is fog.
2010. ápr. 27. 14:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sok köszönet neked!!!!Megy a pont!!!!!
2010. ápr. 27. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!