Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks-el álcaháló?

Mindeneske kérdése:

World of Tanks-el álcaháló?

Figyelt kérdés
Hogy működik wot-ban az álcaháló? Mert ha zöldre vált egy olyan helyen ahol elbújtam és jön egy ellenség simán kiszed.... Én nem látok senkit aki álcázva van még ha előttem is van... Segítség!!!!!

2016. okt. 16. 11:04
 1/7 A kérdező kommentje:
*World of Tanks-ben sry.
2016. okt. 16. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Az álcaháló akkor aktiválódik ja 3 másodpercig mozdulatlan a tank. A tornyot lehet forgatni. Erre jön még a tank álcaértéke illetve a legénységi skill ha van a könnyü tankoknak a legnagyobb és a heavyknek a legkissebb értelem szerint. Ha dupla bokor mögött állsz akkor nagyobb az álca érték. Illetve ha nem pont a bokorban állsz hanem 15 méterrel mögötte, amikor már nem látsz át a bokron. 40 méteren belül pedig nincs álca érték. Mindenképpen fel fedeznek.
2016. okt. 16. 13:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi így már értem. :)
2016. okt. 16. 16:10
 4/7 Brandon41 ***** válasza:
Jól mondja, de attól hogy van rajtad álcaháló attól még észre vehetnek ráadásul még ki is lőhetnek, az álcaháló nem arra van hogy nem vehetnek észre,hanem hogy növelje az álca értéket, álcahálót csak olyan tankokra érdemes rakni amiknek jó az álca értéke,Pl könnyű tankok jó álca értékű közepesek és páncél vadászok. Nehezekre NEM!!
2016. okt. 17. 07:08
 5/7 Vida Sándor ***** válasza:
Nekem van 3 álcahálóm és egy modom, amelyik minden tankra induláskor automatice felteszi az álcahálót, a periszkópot és a szerszámos ládát, ha van hely. És nem érdekel a sok okos ember, mert ha rajta van , nem kér enni, ha van értelme, ha nincs.
2016. okt. 17. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy tomato válaszát láthattuk :_D
2016. okt. 18. 15:30
 7/7 Vida Sándor ***** válasza:

Mint írtam, ha van hely. Nyílván, ha más van már berakva, mondjuk távcső, gyorsított célzás, töltés, vizes tartó stb, akkor oda nem rak.

Amúgy bírom ezt a tomatózós névtelen embereket.

Mennyi lilát láttam én a csata első percében szétpukkadni.

2016. okt. 19. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!