Tudtok olyan Clash of Clans-es magyar klánt ami aktív, és a kezdőket is felveszik?
Figyelt kérdés
2016. okt. 14. 21:36
1/7 anonim válasza:
Szia, a mi klánunkba 800 kupától lehet bejönni, barátságos klán,Aktív, viszonylag sokan vagyonk. Klán név: Magyarok Nyilai. A jele sárga tűz, fekete háttér ;) Sok szerencsét
2/7 nagylorinc24 válasza:
ajánlom szűk körű barátságos klánunkat (a nevének nincs jelentősége) bjg 6.b mr.k ha kell levisszük a kupa limitet. 10 fő van benn jelenleg. barátságos társaság, friendly bajnokságok, nem muszály donatolni, segítőkész leaderek és csapattagok
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Majd szerintem belépek, csak elöbb a mostani klánomból megpróbálok úgy kilépni hogy ne sértődjenek meg.
2016. nov. 12. 19:44
4/7 A kérdező kommentje:
Kicsit lejjebb kéne vinni a kupa limitet (de nem muszáj).
Most 975 kupám van.
2016. nov. 12. 19:50
5/7 pengehun13 válasza:
szia, én is ajánlom a mi clanunkat: XxHungaryxX aránylag aktiív,én vagyok a leader es mindenki elderrel kezd.
6/7 anonim válasza:
Én a magyarelitalaku vagy a hun erdő klánokat ajánlom.
7/7 Gázolaj válasza:
Ha gondolod a mi klanunkba is benezhetsz. A neve: Bocskai katonái. 3as klán aktiv, a chat viszont nem igazán de az emberek aktivak. Cw folyamatosan van. Th 9q legnagyobb de en mint fullos th8 barmit tudok adni. Várunk téged, vagy bárkit szeretettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!