Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most, hogy kijött pár napja a...

Most, hogy kijött pár napja a Mafia 3 mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2016. okt. 13. 15:34
 1/4 anonim válasza:
Bugos mint a fene
2016. okt. 13. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:

6 órát játszottam. A sztori eddig kifejezetten tetszik, a karakterek érdekesek, a hangulat és az ost is fantasztikus. A harcok élvezetesek (pláne, ha jól kombinálod a lopakodást a közelharcot és tűzharcot), a vezetés is jó szimulátoros beállítással. Viszont az optimalizáció pocsék, nekem a minimumnál kicsivel jobb a gépem (i5 3330, gtx 660 2GB, 8GB RAM), de vezetés közben low beállításokkal is gyakran 20-30 közé esik, ami kifejezetten zavaró. A grafika is ronda, az effektek pedig bénák. Ami nem is zavarna ha jól futna, de nem így van, ronda is ésoptimalizálatlan is. Illetve sok a bug, (bár nekem csak 1-2 kisebb jött elő), egyeseknél pedig akár 10 percenként chrassel. Illetve rengeteg dolog hiányzik belőle ami a 2. részben megvolt pl: autó tuning, ruha vásárlás (ezeket elméletileg pótolják) és sok egyéb apró részlet, amitől életre kelne a játék. Egyébként a város is tök üres, nagyon mű érzése van, a törésmodell pedig szintén csapbivaló. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a küldik az első 6 órában elég egy kaptafára épülnek, többször is vissza kell menni az adott helyszínre egy misszión belül. Kb. ennyi amit el tudok róla mondani ennyi idő után. Nem rossz, de a technikai dolgok megölik az egészet. A sztori miatt megéri végigvinni, de szerintem várj még vele, ennyit nem ér. Azt a 70 eurót megbántam, jobban jártam volna ha másra költöm pl: Dishonored 2, ezt pedig csak leárazva pótoltam volna.

Remélem tudtam segíteni. :)

2016. okt. 13. 19:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem is ilyen géped van mint neked kivéve a proci, az 3350p de várok vele míg patchelik a játékot.
2016. okt. 14. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:

2-es

azt az fps-t nem tudom hogy csináltad, hogy 20-30 közé e̲s̲i̲k̲. Nekem elvileg valamivel erősebb gépem van, és low grafikán 16-20 fps között mozog. i7 3630, gtx 670 3GB, 8GB ram, win 8.1, legfrissebb driverek

Amúgy a játék gyenge, egy forintot sem adnék érte. Tele van buggal, 5-6 évvel ezelőtti szintű textúra, iszonyatos gépigény, tiszta assasin's creed, mindig ugyan azt kell csinálni, egy fütyüéássel, és egy gombnyomással bárkit észrevétlenül kilehet végezni, és még sorolhatnám.

2016. okt. 14. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!